Χειρότερη από το ότι ο κρατικός μηχανισμός α­πέτυχε με τις πυρκαγιές είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι τα… κατάφερε!

Χειρότερη από το ότι ο κρατικός μηχανισμός α­πέτυχε με τις πυρκαγιές είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει ότι τα… κατάφερε!

♣ Κι άλλο ανέκδοτο: Σχέδιο για την Πολιτική Προστασία όλης (!) της χώρας φτιάχνει ο Κασσελάκης. Με τη φόρα που έχει πάρει, σε λίγο θα έχει άποψη και για τη Eurovision.

♣ Έχει δίκιο ο Μητσοτάκης: Oι πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική ήταν λίγοι συγκριτικά με τα… θύματα του «Τιτανικού».

♣ Ο Ανδρουλάκης είναι βέβαιος ότι θα βγει πρόεδρος, θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός. Τέλος πάντων, ό,τι πει ο γιατρός. Ό,τι πει.

♣ Το είπε εμμέσως και η Διαμαντοπούλου: «Δεν ψάχνουμε ηγεσία για το ΠΑΣΟΚ για το 12% – 13%, αλλά για να νικήσει». Στην… μπιρίμπα;

♣ Δεσμεύτηκε ο Μητσοτάκης ότι θα ερευνήσει πώς και γιατί η πυρκαγιά στην Πεντέλη ξέφυγε και έφτασε στο Χαλάνδρι. Και όχι μέχρι το Παγκράτι, τη Σαλαμίνα… τη Λευκάδα!

Σχέδιο δέκα σημείων της κυβέρνησης για τη σωτηρία της Αττικής. Τα ακόλουθα 8, τα παρακάτω 4, το εξής 1: Βλέποντας και κάνοντας! (Και, άμα δείτε, να μου γράψετε…)

♣ Υπάρχει, ωστόσο, και η θετική πλευρά: Η φωτιά επ’ ουδενί απείλησε την Κόρινθο και τη γειτονική Μάλτα.

♣ Δελφίνος του Κασσελάκη ο… Πολάκης; Τελικά, στον ΣΥΡΙΖΑ, η απόσταση από την κωμωδία στη φάρσα είναι… ένα τσιγάρο δρόμος!

♣ Αγανακτεί ο Βελόπουλος που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έστησαν κακόγουστο θέατρο με τις πυρκαγιές. Και δεν φώναξαν και εκείνον, που είναι εξπέρ στην επιθεώρηση.

♣ Υπερβολές το ότι η κυβέρνηση πάει από το κα­κό στο χειρότερο. Απλώς το κακό πηγαίνει το χειρότερο προς την κυβέρνηση.

♣ Αν είναι δυνατόν από την κυβέρνηση να αποκαλούν τον Κασσελάκη «περιφερόμενο influencer». Και δεν φοβούνται μην τους κάνει μήνυση η Ιωάννα Τούνη. Για… συκοφαντική δυσφήμιση.

♣ «Δεν δικαιολογείται καμία ανατίμηση στα σχολικά είδη», δηλώνει η κυβέρνηση. Ε, κι αν γίνουν, δεν χάθηκε ο κόσμος!

Αν δεν καταφέρει, λέει, ο Πολάκης, να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θα φτιάξει δικό του κόμμα. Και, αν αποτύχει, θα βγει στο τραγούδι. (Δεύτερη φωνή στη Νατάσα Μποφίλιου…)

♣ Χαμός επειδή ο Κασσελάκης με άδεια για βόθρο έφτιαξε στις Σπέτσες πισίνα. Εντάξει, δεν έστησε, δα, και beach bar!

♣ Να σερβίρει κοκτέιλ, με στυλ… Τομ Κρουζ, ο Πολάκης με χαβανέζικο πουκάμισο και να κάνει γκεστ εμφανίσεις η Τάμτα.

♣ Δηλαδή, θα κάτσουν μαζί Δούκας, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος και λοιποί στο ΠΑΣΟΚ και θα φτιάξουν σχέδιο για τη σωτηρία της Αττικής; Ούτε συνταγή για πίτσα!

♣ Συγγνώμη, αλλά αυτή η Β. Κεχαγιά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει μόνιμα αυτό το ύφος της χαρμολύπης; Του στυλ… μάνα δεν μου κολλάν’ τα ένσημα, ήταν βαρύ για βράδυ το στιφάδο.

♣ Το κακό δεν είναι που ο Άδωνης νομίζει ότι σώζει το Εθνικό Σύστημα Υ­γείας, το χειρότερο είναι που το πιστεύει κιόλας.

Κάπου 2,6 εκατ. άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους από το αλκοόλ. Πίνουν για να ξεχάσουν και τους ξεχνάει και ο… Θεός!

♣ Εκτός από την Αθήνα και το ΠΑΣΟΚ, ο Δούκας θέλει, λέει, να σώσει και την Αττική. Για τη Λάρισα θα δει αργότερα, ενώ προτάσεις έχει κι από τη γειτονική… Σιγκαπούρη.

♣ Αν κι εφόσον του επιτρέψουν οι αυξημένες υποχρεώσεις του λόγω… master chef.

♣ Τέλος δεν έχουν τα βάσανα των πυρόπληκτων. Κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Μητσοτάκη επισκέφθηκε τις καμένες περιοχές. Σεισμοί δεν σημειώθηκαν.

♣ Ο άλλος στο Αγρίνιο παντρεύτηκε και στον γάμο του έπαιζε ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ! Ενός κακού μύρια έπονται… φαιδρά!

♣ Κρίμα που δεν ζει ο Άκης, να τον φωνάξει για κουμπάρο, να στεριώσει για τα καλά ο γάμος. (Αντιτορπιλικό άγγιζε offshore γινόταν!)

♣ Το ΕΣΥ θα έχει καταρρεύσει, τα νοσοκομεία θα έχουν γίνει creperies και ο Γεωργιάδης θα είναι βέβαιος ότι σώζει την Υγεία.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ