Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 41 –  Η ΜΠΑΧΑΡ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 41 – Η ΜΠΑΧΑΡ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ

Η Μπαχάρ αισθάνεται ράκος. Είναι η κούραση του γάμου, η κούραση του να αγαπάς τον λάθος άνθρωπο, του να σιωπάς για όσα υπέφερες από κάποιον που αγαπούσες. Ήρθε η ώρα να αποτινάξει αυτή την κούραση από πάνω της και οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή του Τιμούρ της δίνουν το κίνητρο… Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Η κα Νεβρά ετοιμάζεται να χειρουργηθεί και πιστεύει ότι η Μπαχάρ θα την φροντίσει μετά. Κάνει όμως λάθος, γιατί η νύφη της δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Το σοκ για τη Νεβρά είναι μεγάλο, αλλά η Μπαχάρ δεν κάνει πίσω.

Η δικηγόρος της Μπαχάρ έρχεται στο νοσοκομείο για να μιλήσει ιδιαιτέρως στον Τιμούρ. Τον συμβουλεύει να προσλάβει κι αυτός δικηγόρο και, το κυριότερο, να δεχτεί το συναινετικό διαζύγιο που ζητά η Μπαχάρ, γιατί διαφορετικά ένας πόλεμος μπορεί να του κοστίσει πολύ ακριβά.

Εξαιτίας μίας παρεξήγησης , ο Τιμούρ και ο Εβρέν έχουν έναν δημόσιο άσχημο καβγά που τους φέρνει ενώπιον του Διευθυντή του νοσοκομείου. Η Μπαχάρ βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άντρες και προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όταν, μάλιστα, ο Εβρέν της εκμυστηρεύεται τα αισθήματά του, η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε ο Εβρέν.

Εν τω μεταξύ, η Ρενγκίν, προσπαθώντας να επιταχύνει τις εξελίξεις, εξαναγκάζει την Τσαγλά να πληγώσει ανεπανόρθωτα την καλύτερή της φίλη: στριμωγμένη στη γωνία, η Τσαγλά αποκαλύπτει στην Μπαχάρ ότι η Πάρλα είναι κόρη του Τιμούρ. Η Μπαχάρ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της ενώ και το video που της δείχνει, λίγο αργότερα, η Σερέν, την κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι είναι καιρός να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς προς την ελευθερία της.

Δείτε το trailer του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=X2ES5VuB07I


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)

Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ