Αννα Διαμαντοπουλου για την παρουσίαση νέων λεωφορείων από τον Πρωθυπουργό: Η παραγωγική Ελλάδα αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια

Αννα Διαμαντοπουλου για την παρουσίαση νέων λεωφορείων από τον Πρωθυπουργό: Η παραγωγική Ελλάδα αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια

«Πώς θα ενισχυθεί η ελληνική βιομηχανία και η ελληνική μικρή επιχείρηση; Ποια είναι τα αντισταθμιστικά οφέλη; Ποια είναι η συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία;» ρώτησε χαρακτηριστικά η Υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπουλου, με αφορμή μια ακόμα ανακοίνωση προμήθειας εκατοντάδων λεωφορείων για την Αθήνα και την Θεσσαλονικη.

Τόνισε χαρακτηριστικά η κα Διαμαντοπουλου, κάθε χρόνο αγοράζονται εκατοντάδες λεωφορεία από τουριστικές εταιρείες ή από τα ΚΤΕΛ χωρίς όμως να υπάρχει συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας στην διαδικασία. Μάλιστα σημείωσε πως αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για την οικονομία αλλά και η μεγάλη πρόκληση και προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά ανέφερε:

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση παρουσίασαν τα νέα λεωφορεία και ανακοινώθηκε η προμήθεια εκατοντάδων λεωφορείων και για την Αθήνα και για τη Θεσσαλονίκη.
Κάθε χρόνο αγοράζονται εκατοντάδες επίσης, λεωφορεία από τουριστικές
εταιρείες ή από τα ΚΤΕΛ.
Το ερώτημα είναι, ποια είναι η συμμετοχή της παραγωγικής Ελλάδας σε αυτή τη διαδικασία;
Ποια είναι τα αντισταθμιστικά οφέλη; Πώς θα ενισχυθεί και η δική μας
βιομηχανία και η δική μας μικρή επιχείρηση; Η παραγωγική Ελλάδα αυτή τη στιγμή αγωνίζεται χωρίς καμία βοήθεια.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση και προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα.

Το βίντεο της δήλωσης της πρώην Υπουργού και Επιτρόπου: https://www.youtube.com/shorts/Nk_Z3DIE9GE



Σχολιάστε εδώ