Ο Γιάρεμτσουκ, έσωσε τον Ολυμπιακό – Πολύ δυνατή η Athens Kallithea!

Ο Γιάρεμτσουκ, έσωσε τον Ολυμπιακό – Πολύ δυνατή η Athens Kallithea!

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα της φετινής Stoiximan Super League με την «χρυσή» αλλαγή του Μεντιλίμπαρ, Γιάρεμτσουκ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 79’ και με το γκολ του να μετρά μετά από επέμβαση των VAR.

Στο 14’ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το γκολ του Βέλντε, αλλά η Athens Kallithea ισοφάρισε στο 60’ με γκολ του Ουλντρίκις.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του: “Στο πρώτο ημίχρονο ο Θρύλος ήταν καταιγιστικός και σίγουρα θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ και να είχε τελειώσει το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 14′ έγινε το 1-0 στο ματς, όταν ο Ορτέγκα έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Βέλντε στ’ αριστερά, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 36′ είχε μία νέα ωραία ενέργεια, αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν μπήκε συγκεντρωμένος και έδωσε το δικαίωμα στην Athens Kallithea να βγεί μπροστά. Στο 58′ ο Σοΐρι πλάσαρε μέσα από την περιοχή και μπλόκαρε ο Τζολάκης και δύο λεπτά μετά, στο 60′, ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από κόρνερ ο Ορτέγκα έδιωξε με την αντίπαλη ομάδα να επαναφέρει την μπάλα στην περιοχή και ο Ουλντρίκις με πλασέ από κοντά σημείωσε το 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» αμέσως αντέδρασαν και πίεσαν τον αντίπαλό τους. Στο 76′ ο Μασούρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση στο 77′ ο Στάμενιτς έκανε το σουτ επίσης έξω από την περιοχή, ο Μπαραγκάν έδιωξε με την μπάλα να κοντράρει στον Ελ Κααμπί και ο Γιάρεμτσουκ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 της αναμέτρησης.

Έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και πραγματοποίησε το δύο στα δύο στους αγώνες πρωταθλήματος.”

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν (69′ Γκαρθία), Ροντινέι, Ντόη, Έσε (49′ Στάμενιτς), Τσικίνιο (69′ Γιάρεμτσουκ), Μαρτίνς, Βέλντε (68′ Μασούρας), Ελ Κααμπί.

Athens Kallithea (Μ. Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Μεχίας Γκαρσία (40′ Ντιμίτριους), Ισιμάτ Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ, Σοΐρι (75′ Χάνουσεκ), Ματίγια (84′ Βασιλόγιαννης), Μερκάτι, Μουτίνιο (84′ Μουστακόπουλος), Ουλντρίκις.

Φωτό: ΠΑΕ Ολυμπιακός/olympiakos.org


Σχολιάστε εδώ