Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΝΘΙΜΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ DISNEY+ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΝΘΙΜΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ DISNEY+ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η γεμάτη απρόβλεπτα και ίντριγκες, ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες Καλοσύνης», από την Searchlight Pictures, θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Περισσότερα στο www.disneyplus.com

 Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη του «Poor Things», Γιώργο Λάνθιμο, η «βαθιά ξεκαρδιστική» (David Fear, Rolling Stone) σκοτεινή κωμωδία διαθέτει ένα καστ αστέρων, με επικεφαλής τους Emma Stone,  Jesse Plemons και Willem Dafoe. Η ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως «ξεκαρδιστική» (David Ehrlich, Indiewire) «θα μπερδέψει και θα ενθουσιάσει» (Peter Debruge, Variety).

Το «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι μια τρίπτυχη ιστορία που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα που προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Σε σενάριο των Λάνθιμου και Ευθύμη Φιλίππου, η ταινία είναι μια παραγωγή των Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργου Λάνθιμου και Kasia Malipan. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Η ταινία «Ιστορίες Καλοσύνσης» κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για τον Jesse Plemons στο φετινό Φεστιβάλ Καννών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ