Festival Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης – Σεπτέμβριος 2024

Festival Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης – Σεπτέμβριος 2024

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός πλούσιου προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά τον μήνα Σεπτέμβριο, που θα προσφέρει στους πολίτες αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας και δημιουργίας.

Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές παραστάσεις, καθώς και ένα τριήμερο Φεστιβάλ μουσικής και παραδοσιακών χορών στην πλατεία Ποντίων – Μετρό Αργυρούπολης. Στο Φεστιβάλ αυτό, η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης θα δώσει το δικό της δυναμικό παρών, προβάλλοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας.

Η δημοτική αρχή απλώνει δίχτυ πολιτισμού σε όλη την πόλη και οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στις πλατείες των Σουρμένων και της Αργυρούπολης, καθώς και στη θεατρική σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη, όμως η Δημοτική Αρχή καλεί τους παρευρισκόμενους να συνεισφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στηρίζοντας έτσι τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη μας.

«Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να μοιραστούμε τη χαρά του πολιτισμού και να ενισχύσουμε τις κοινωνικές μας δομές», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλεξάνδρα Αφεντάκη, σημείωσε: «Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον πολιτισμό, και μέσω αυτών των εκδηλώσεων, δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν στιγμές ψυχαγωγίας και να νιώσουν τη δύναμη της αλληλεγγύης».

Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις και να απολαύσετε ένα Σεπτέμβριο γεμάτο πολιτισμό, τέχνη και προσφορά.

Ξεφυλλίστε το πρόγραμμα εδώ: https://online.anyflip.com/mwpjh/kusg/mobile/index.html 



Σχολιάστε εδώ