Χάρης Μαμουλάκης: “Έπειτα από 5 χρόνια Κυβέρνησης ΝΔ, ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει για 30 νέα λεωφορεία στην Αττική!” (video)

Χάρης Μαμουλάκης: “Έπειτα από 5 χρόνια Κυβέρνησης ΝΔ, ο Πρωθυπουργός πανηγυρίζει για 30 νέα λεωφορεία στην Αττική!” (video)

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη: «Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε σήμερα ότι δεν έχει σχέδιο για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας»

Με αφορμή τις πανηγυρικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την απόκτηση 30 (τριάντα) νέων λεωφορείων για την Αττική των 5 εκατομμυρίων κατοίκων, ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην Αττική των 5 εκατομμυρίων κατοίκων, μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει σήμερα γιατί μας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση του κατάφερε να προμηθευτεί 30 (τριάντα) νέα λεωφορεία.

Κουβέντα από τον Πρωθυπουργό για το πώς ο στόλος των Μέσων Μαζικής Μεταφορών θα κυκλοφορεί ανεμπόδιστα για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Κανένα σχέδιο της Κυβέρνησης ΝΔ, 5 χρόνια μετά, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα.

Κυνικά αδιάφορος για την καθημερινή ταλαιπωρία εκατομμύρια Αθηναίων ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε σήμερα σε απευθείας σύνδεση ότι δεν έχει σχέδιο και ότι το κυκλοφοριακό απαιτεί λύσεις σε βάθος χρόνου. Στις πόσες 4ετιες πιστεύει ο πρωθυπουργός ότι θα πρέπει μια Κυβέρνηση να αποκτήσει ένα στοιχειώδες σχέδιο;».

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/shorts/uYDmsdhgyIo



Σχολιάστε εδώ