Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Πανέμορφο, πανάξιο γκολ

Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Πανέμορφο, πανάξιο γκολ

Του
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League. Τον Παναθηναϊκό τον περιμένει πιο δύσκολο έργο για το Conference League, όμως, χάρη σ’ αυτό το πανέμορφο, το πανάξιο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Με τους Ιρλανδούς υπήρχε σαφής διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας, την οποία ο ΠΑΟΚ ανέδειξε στον απόλυτο βαθμό. Και πλέον χρέος του είναι να επικρατήσει και εκτός έδρας, φέρνοντας βαθμούς στην Ελλάδα. Εκτιμώ ότι, αν επιδείξει την ίδια προσοχή, θα το πετύχει.

Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού θα πω ότι η Λανς έχει φανερές αρετές και έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι ακόμη και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός φόρτσαρε στο τελευταίο μισό της αναμέτρησης και θα μπορούσε ενδεχομένως να φτάσει στην ισοφάριση, αν τελείωνε πιο σωστά τις φάσεις που δημιούργησε. Πάντως η ρεβάνς είναι ανοιχτή και δεν θα απέκλεια ακόμη και το σενάριο της παράτασης, το οποίο έχουμε δει ξανά, με το αποτέλεσμα στο φινάλε να είναι ευτυχές.

Ο Φακούντο Πελίστρι θα βοηθήσει. Το έδειξε το παιδί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού κινείται γρήγορα, μοιράζει χωρίς καθυστέρηση την μπάλα και βλέπει γήπεδο, αξιοποιώντας τους συμπαίκτες του. Ναι μεν είναι μια ακριβή μεταγραφή, αλλά εκτιμώ ότι θα βγάλει τα λεφτά της.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ