Live streaming: ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Live streaming: ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1


Δύο νίκες με 3-0 είχε την περσινή περίοδο η ΑΕΚ όταν υποδέχθηκε την Λαμία για την κανονική  διάρκεια του πρωταθλήματος Stoiximan Super League και τα Stoiximan Playoffs.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν συνολικά  τέσσερις φορές και στις δύο έδρες, με τους Κιτρινόμαυρους να επικρατούν σε όλες και τη Λαμία να  σκοράρει μόνο στο ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί τέρμα από τη Λαμία όταν είναι γηπεδούχος και οι τρεις τελευταίες της εντός  έδρας νίκες με την ομάδα της Φθιώτιδας είναι με σκορ 3-0. Η Λαμία συνολικά σε 16 αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας με την ΑΕΚ έχει βρει γκολ μόνο σε δύο  αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στη Φθιώτιδα, στην περσινή ήττα με 3-1 και στις 14 Απριλίου 2019,  στο 2-2 (34’ Μπαράλες, 53’ Μπαράλες – 4’ Μάνταλος, 67’ Μπογιέ).

Σε κανένα από τα εντός έδρας παιχνίδια τους μέχρι το 2022-23 δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής που να  πανηγύρισε δύο φορές στο ίδιο ματς, κάτι που κατάφερε ο Φαν Βερτ, ο οποίος σημειώσει δύο τέρματα  με κεφαλιά στο ίδιο παιχνίδι.

Στις περσινές αναμετρήσεις τους υπήρξαν δέκα διαφορετικοί σκόρερ, με τον Λιβάι Γκαρσία να σημειώνει τρία τέρματα, ένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δύο στη Λαμία και τον  Τζούμπερ να έχει δύο, ένα εντός και ένα εκτός.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ 19-0

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ