Το Β΄ μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας ξεκινάει

Το Β΄ μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας ξεκινάει

Το Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ με δωρεάν εκδηλώσεις για όλους!

Η πιο αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού επιστρέφει στην πόλη! Το Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ για να μας χαρίσει κι άλλες μοναδικές βραδιές και να υποδεχθούμε όλοι μαζί το φθινόπωρο.

Σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου, ξεκινάει από την παιδική χαρά της Πλατείας Καραϊσκάκη το Summer Kids Festival, το οποίο διαρκεί έως τις 11 Σεπτεμβρίου που ανοίγουν τα σχολεία.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, ξεκινάει στη Γ’ Μαρίνα το κυρίως πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει έως τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Με Τζον Τραβόλτα τελείωσε το α΄μέρος, με Έλβις Πρίσλεϊ αρχίζει το β΄μέρος, πάντα με δωρεάν είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

«Το Β’ μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας ξεκινάει», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος καθιέρωσε αυτή τη διοργάνωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Και προσθέτει: «Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους και για όλους εμάς τους μεγαλύτερους, έρχονται ξανά στην πόλη, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί, με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι και να υποδεχθούμε σιγά σιγά το φθινόπωρο. Την Παρασκευή ξεκινάει από την Πλατεία Καραϊσκάκη το Β’ μέρος του Summer Kids Festival και σχεδόν κάθε βράδυ, ως τις 11 Σεπτεμβρίου που ανοίγουν τα σχολεία, θα γίνεται και πάλι στην πόλη μια παιδική γιορτή!

Την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, αρχίζει στην Γ’ Μαρίνα το πρόγραμμα του Φεστιβάλ για όλους μας – με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και σινεμά – που είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις στην Γ’ Μαρίνα αρχίζουν στις 8:30 μ.μ., με εξαίρεση το παιδικό θέατρο το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, που θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ.

Οι εκδηλώσεις του παιδικού Φεστιβάλ στις παιδικές χαρές της πόλης μας έχουν τις ακόλουθες ώρες έναρξης: Κουκλοθέατρο 7:30 μ.μ.,

Καραγκιόζης και Παιδικό Θέατρο 8:00 μ.μ., Σινεμά 8:30 μ.μ.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας είναι, κατά πάγια τακτική, ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τους δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Β’ μέρους του Φεστιβάλ στο www.glyfada.gr/festival

Σας περιμένουμε».

Τον συντονισμό των εκδηλώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, ο οποίος πάντα φροντίζει και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Σημαντική στην επιτυχία του θεσμού, η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας υπό τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ταβερναράκη και, βεβαίως, όλων των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας που βρίσκονται επί ποδός και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ