Λανς – Παναθηναϊκός: Ψάχνει το πρώτο βήμα για να μείνει στο… κόλπο για τα playoffs του Conference League

Λανς – Παναθηναϊκός: Ψάχνει το πρώτο βήμα για να μείνει στο… κόλπο για τα playoffs του Conference League

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά σήμερα το πρώτο απο τα δύο δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια που θα κρίνουν τη συμμετοχή του στην League Phase της τρίτης της τάξει ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Conference League.

Η αναμέτρηση με την Λανσ (22:00 COSMOTE SPORT1), στο «Φελίξ Μπολάρ» είναι πολύ δύσκολη και ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα με 1-0 απο τον «Asteras AKTOR».

Το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού έχει να κάνει με την τιμωρία του Ντάνιελ Μαντσίνι, που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ εκτός έχει μείνει για αγωνιστικούς λόγους και ο Τόνι Βιλένα.

Η Λανς προέρχεται από τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 επί της Ανζέ, έχει καλή ψυχολογία και ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας, με το γήπεδο να αναμένεται κατάμεστο και… καυτό απόψε!

Αντιθέτως, δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Τζίμι Σαμπότ και Νιλ Ελ Αϊναουί, που υποφέρουν και οι δύο από προβλήματα τραυματισμών και θα επιστρέψουν αρχές Σεπτέμβρη.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» απαρτίζουν οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου και Φρόκου.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεδίνα, Αγκιλάρ, Τόμασον, Μεντί, Τσάβες, Φουλγκινί, Σοτοκά, Σαΐντ.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τετέ, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Γκέρκο Μπόγκαρ (Ουγγαρία).

Βοηθοί διαιτητή: Θεόδωρος Γεωργίου, Μπάλαζ Σζαλάι (Ουγγαρία).

4ος διαιτητής:
 Τόμας Βόγκναρ (Ουγγαρία).

VAR: Ιστβάν Βαντ (Ουγγαρία).

AVAR: Φέρεντς Καράκο (Ουγγαρία).

Με πληροφορίες και απο το sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ