ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Κυβερνητική προπαγάνδα πάνω στην καμένη γη»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Κυβερνητική προπαγάνδα πάνω στην καμένη γη»

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του όταν δεν αλληλοσυγχαίρονται, λένε κούφια λόγια, μοιράζουν υποσχέσεις, εξαγγέλλουν σχέδια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και κάνουν προπαγάνδα πάνω στη καμένη γη. Αυτό έκανε, για μία ακόμα φορά, στη Πεντέλη ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλοντας σχέδιο για την Αττική. Όπως είχε κάνει στην Εύβοια, στην Ηλεία, στη Ρόδο» δήλωσε απο τα Καλάβρυτα ο υποψήφιος Προέδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του όταν δεν αλληλοσυγχαίρονται, λένε κούφια λόγια, μοιράζουν υποσχέσεις, εξαγγέλλουν σχέδια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και κάνουν προπαγάνδα πάνω στη καμένη γη.

Αυτό έκανε, για μία ακόμα φορά, στη Πεντέλη ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλοντας σχέδιο για την Αττική. Όπως είχε κάνει στην Εύβοια, στην Ηλεία, στη Ρόδο.

Όσο εφαρμόστηκαν ή υλοποιήθηκαν αυτά,  άλλο τόσο θα εφαρμοστεί ή θα υλοποιηθεί και το τωρινό.

Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να υπερασπιστεί τους πολίτες, τη ζωή και την περιουσία τους.

Η χώρα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση, μια νέα σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα μας. Χρειάζεται μια Μεγάλη Παράταξη που θα απαλλάξει τη κοινωνία και τους πολίτες από την κυβέρνηση της ΝΔ», τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Μιλώντας σε πολίτες στην πόλη των Καλαβρύτων, ο Μιχάλης Κατρίνης επισήμανε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι η τελευταία ευκαιρία αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις πρωτοβουλιών για τη δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης, ενός μεγάλου κόμματος εξουσίας.

«ΠΑΣΟΚ σημαίνει να κοιτάζει ο ένας τον άλλο στα μάτια, να είμαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές και τις ιδέες μας, να μη ντρεπόμαστε για αυτές.

ΠΑΣΟΚ σημαίνει εθνική υπερηφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, σημαίνει προστασία, φροντίδα για τους αδύναμους, για τους απόμαχους της ζωής.

Και εγώ σήμερα σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέει ότι θα δώσω και τη ψυχή μου για να σας κάνω περήφανους για την επιλογή σας να στηρίξετε τον Μ. Κατρίνη αλλά και για την επιμονή και τη συνέπειάς σας να πιστεύετε σε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, σε μια Μεγάλη Παράταξη».



Σχολιάστε εδώ