Άγριος καβγάς ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τις πυρκαγιές στα δάση… Η­συχάστε… σύντροφοι! Ό­λοι μαζί τα… κάψατε…

Άγριος καβγάς ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τις πυρκαγιές στα δάση… Η­συχάστε… σύντροφοι! Ό­λοι μαζί τα… κάψατε…

♣ Ανίκανη κυβέρνηση, ανύπαρκτη αντιπολίτευ­ση. Μην το πείτε πιο έξω, αλλά από τύχη εξακολουθούμε να υπάρχουμε ως χώρα!

♣ Απόλυτα ικανοποιημένος ο πρωθυπουργός για την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού στις πυρκαγιές. Σου λέει, μπορεί να κάηκε η μισή Αττική…

♣ …σώθηκαν όμως Βοιωτία, Λευκάδα, Βοσνία – Ερζεγοβίνη και η παρακείμενη Λιβύη.

♣ Υπογράμμισε ακόμη ότι «προσπαθούμε κάθε χρόνο να γίνουμε καλύτεροι». Το ότι δεν τα καταφέρνουμε είναι μια μικρή, ασήμαντη λεπτομέρεια.

♣ Ζήτησε, δε, ο Μητσοτάκης να μην απαξιώνουμε το τεράστιο έργο που έχει γίνει στην Πολιτική Προστασία. Ιδού: Ο λόφος του Στρέφη δεν κάηκε ακόμη.

Για ανικανότητα καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Σωστά. Τόσες φωτιές και ούτε 104 ανθρώπους δεν κατάφεραν να κάψουν!

♣ Ωραίο αυτό του Κασσελάκη: «Να μην αγοράζουμε αεροσκάφη F-35, αλλά πυροσβεστικά». Ε, αν καμιά μέρα μάς την πέσουν οι Τούρκοι…

♣ …θα τους πετάμε νερό, θα τους καταβρέχουμε, μπας και αρπάξουν κάνα γερό κρύωμα!

♣ Να δείτε που η Νέα Δημοκρατία θα μείνει στην Ιστορία ως η κυβέρνηση που ηττήθηκε από μόνη της, χωρίς να έχει αντίπαλο.

♣ Ευτυχώς που η κυβέρνηση είχε προετοιμαστεί καλά για τις πυρκαγιές, και κάηκε η μισή Ελλάδα. Άλλως θα είχε πάρει φωτιά και η υπόλοιπη…

♣ …και ακόμη η Σερβία, η Ουγγαρία και το γειτονικό Μαρόκο!

Το είδαμε κι αυτό: Μετεωρολόγοι να έχουν άποψη για τα αίτια των πυρκαγιών. Τι άλλο μένει να δούμε; Influencers να αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των Raffale;

♣ Στο Μάτι, ο Τσίπρας παρίστανε ότι δεν υπήρχαν νεκροί από τις φωτιές. Τώρα ο Μητσοτάκης κάνει ότι δεν υπάρχουν καν φωτιές!

♣ Με τον Κικίλια αρμόδιο υπουργό για την πυροπροστασία, να λέμε πάλι καλά που δεν κάηκε και το Άλσος Παγκρατίου. Ακόμη.

♣ Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο, όπου υπάρχουν δέ­κα εκατομμύρια μετεωρολόγοι – δασονόμοι – πυροσβέστες – γεωλόγοι – κλιματολόγοι…

♣ …και στα ρεπό ασκούμε χρέη χειρουργού – γεωπόνου – δύτη, ενίοτε και πιλότου.

♣ Όσοι κατηγορούν την κυβέρνηση για αποτυχία στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών υπονοούν ότι θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει;

♣ Ο Κασσελάκης ζήτησε από τους βουλευτές του να του στείλουν εγγράφως τον απολογισμό της δράσης τους. Ο ίδιος θα γράψει πώς πέρασε στη Μύκονο.

Κορονοϊός σε έξαρση, ιός του Δυτικού Νείλου στα πάνω του και τώρα ευλογιά των πιθήκων. Το ξαναλέω, θέμα χρόνου είναι να μας χτυπήσουν οι επτά πληγές του Φαραώ.

♣ Στις διακοπές του, ο Μητσοτάκης θα διαβάσει βιβλίο για τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό. Να δει πώς ακριβώς τα κατάφερε ο… συναδέλφος!

♣ Αναλογικά, ο Κασσελάκης θα διαβάσει την «Α­λίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» (…με θέα την Ψαρού και dry martini στο ποτήρι).

♣ Καλλιτεχνικά νέα: Ολοκληρωμένο σχέδιο για την πυροπροστασία έχει καταστρώσει ο Ανδρουλάκης. Νέο CD single κυκλοφορεί ο Μαζωνάκης.

♣ Το ότι ο Πολάκης θέλει να γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απαραίτητα υ­πέρ του Πολάκη. Μπορεί απλά να είναι κατάντια για τον… ΣΥΡΙΖΑ.

♣ Σεισμολόγος στην Ελλάδα προβλέπει ισχυρό σεισμό, κάποια στιγμή στο μέλλον, με κοντά 200.000 θύματα. Στη γειτονική… Ιαπωνία!

♣ Η σοβαρότητα είναι μισή αρχοντιά, την άλλη μισή την πήρανε φα­ντάρο!

♣ Όπου να ’ναι, από την Πολιτική Προστασία θα σταλεί μήνυμα (112) για φωτιά στο άλσος της Νέας Σμύρνης. Με ε­ντολή οι κάτοικοι να μετακινηθούν προς το Κουκάκι.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ