Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Κάποιος να μάθει στον πολυπράγμονα Φειδία την ιστορία του Ίκαρου, που ήθελε να …αγγίξει τον ήλιο: Οι ανοησίες του κοστίζουν στο εθνικό θέμα της Κύπρου μας…

Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Κάποιος να μάθει στον πολυπράγμονα Φειδία την ιστορία του Ίκαρου, που ήθελε να …αγγίξει τον ήλιο: Οι ανοησίες του κοστίζουν στο εθνικό θέμα της Κύπρου μας…


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Hellas Journal


Πρέπει να είναι ο πιο ανόητος άνθρωπος στον ελληνικό χώρο ο τύπος, διότι δεν εξηγείται αλλιώς η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Δεν νομίζω πως σε ένα μήνα στας Ευρώπας πρόλαβε να γίνει και αυτός Ευρωπαίος νεοφιλελεύθερος της Ούρσουλας (Φον ντερ Λάϊεν), προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. και του Σάρλ (Μισέλ), προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι αναφέρομαι στον κύριο ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου ο οποίος επέλεξε την 50η μαύρη επέτειο της δεύτερης τουρκικής εισβολής για να μας ανακοινώσει ότι «σε αυτή την πλευρά, μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και με έχουν μάθει να σε μισώ και εγώ». Ομιλούσε σε ένα Τουρκοκύπριο όμοιο του “ινφλουένσερ”, ο οποίος τη δουλειά του έκανε, δικαιολόγησε την τουρκική κατοχή της Κύπρου μας.

Δεν γνωρίζω αν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση ο δικός μας “ινφλουένσερ” για την πενηντάχρονη κατοχή ή τις άγριες δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Αλλά και να το έπραξε γι’ αυτόν δεν σημαίνει και τίποτα.

Υποθέτω ότι ο ιερέας πατέρας του και οι δάσκαλοι του, του δίδαξαν τη μισή ιστορία. Προφανώς, όπως κατάλαβε ο Φειδίας από τον Τουροκύπριο νέο φίλο του, εμείς θα προσκαλέσαμε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Πατρίδα μας.

Κάποιος να του μάθει του παιδιού και την ιστορία του Ίκαρου, που ήθελε να …αγγίξει τον ήλιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στην πηγή: Hellas Journal
Φωτο: Hellas Journal Φωτογραφία από βίντεο, SigmaLive – Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου. Συχνά αφήνει τη γλώσσα του να πάει …περίπατο!


Σχολιάστε εδώ