Μιχ. Συμιγδαλάς στο “Π”: Κάτι δεν πάει καλά…

Μιχ. Συμιγδαλάς στο “Π”: Κάτι δεν πάει καλά…

Του
ΜΙΧ. ΣΥΜΙΓΔΑΛΑ
Βετεράνου Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ έμεινε εκτός Ευρώπης και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να χωνέψεις εύκολα. Από τον Αύγουστο και από μια Νόα εξ Αρμενίας. Μα, είναι δυνατόν; Και όμως είναι.

Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Και με τις απαράδεκτες αυτές εμφανίσεις δίνουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να μας υποτιμούν και να μας υποβιβάζουν. Και είναι κρίμα.

Όλοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Όλοι. Φυσικά και ο Αλμέιδα, που όταν η ΑΕΚ κεντούσε του το πιστώναμε, και με το παραπάνω. Άρα, στα άσχημα φέρει και εκείνος ευθύνη. Είναι δυνατόν να πηγαίνουμε σε κρίσιμα ματς χωρίς φορ; Δεν σκέφτηκαν οι κύριοι του σχεδιασμού ότι ο Λιβάι είναι εύθραυστος και επομένως ανά πάσα στιγμή μπορεί να κλατάρει; Ποια ήταν η εναλλακτική; Καμία.

Δεν ξέρω τι θα κάνουν, αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Σήμερα περιμένει ο ΟΦΗ, και σε άδεια Νέα Φιλαδέλφεια. Αν ξαναγίνει γκέλα, τι θα κάνουμε; Έτσι θα προχωρήσουμε; Στα τυφλά; Δεν επιτρέπεται και ασφαλώς δεν της αξίζει της ΑΕΚ κάτι τέτοιο.

Ίσως να φταίει και η συγκυρία με την αποχώρηση του Μελισσανίδη από τα πράγματα, τι να πω… Δεν έχω κάτι με τον Ηλιόπουλο, είναι νωρίς για να κριθεί, όμως, τυχόν νέα χρονοτριβή ίσως αποβεί καταδικαστική και για τους εγχώριους στόχους μας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ