Παράξενη αντίληψη…

Παράξενη αντίληψη…

Για μία ακόμη φορά, στο Νεοκλασικό της Βασιλίσσης Σοφίας εφευρέθηκε ο «αντίπαλος» προκειμένου να καλυφθούν ελλείμματα και προβληματικές πολιτικές.

Έτσι, το νέο αφήγημα που ανακάλυψε το ΥΠΕΞ είναι ότι όποιος διατυπώνει διαφορετική άποψη για το επεισόδιο στην Κάσο «παραπληροφορεί» και υπονομεύει την ελληνοτουρκική προσέγγιση. Προφανώς, βολεύει η αναπαραγωγή μόνο των επίσημων δηλώσεων του υπουργού και των ανακοινώσεων του υπουργείου Εξωτερικών και ουδείς να δικαιούται να θέτει ερωτήματα ή να κάνει διαπιστώσεις επί των πραγματικών γεγονότων.

Παράξενη αντίληψη, που θυμίζει άλλες εποχές…


Οι άκυροι συναγερμοί δεν βοηθούν…
Μιας και η συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά, είναι αδικαιολόγητη η υστερία που δημιουργείται σε κάθε κίνηση τουρκικού ερευνητικού πλοίου ή γεωτρύπανου.

Το επισημαίνουμε με αφορμή το δρομολόγιο του «Abdulhamid Han», το οποίο έπλευσε ως εμπορικό πλοίο εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και, προκειμένου να φτάσει στη Θάλασσα του Μαρμαρά, πέρασε κοντά από τη Λέσβο. Ο συναγερμός που σήμανε στο διαδίκτυο ήταν άκυρος, καθώς το πλοίο έκανε απλή διέλευση, χωρίς να πραγματοποιεί έρευνες.

Οι άκυροι συναγερμοί δεν βοηθούν…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ