Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 32 – Η ΜΠΑΧΑΡ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΥΡ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΝΓΚΙΝ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 32 – Η ΜΠΑΧΑΡ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΥΡ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΝΓΚΙΝ

Η στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει! Η Μπαχάρ, σίγουρη για την απιστία του Τιμούρ, τα τινάζει όλα στον αέρα. Το μόνο που θέλει είναι να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά του.Ν έο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Τώρα που όλα έχουν βγει πια στο φως, η Μπαχάρ βάζει τους δικούς της όρους: δεν τη νοιάζει αν ο Τιμούρ και η Ρενγκίν θα συνεχίσουν τη σχέση τους, γιατί εκείνη έχει πάψει να τον αγαπά. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει η Ρενγκίν από το νοσοκομείο, και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί το σκάνδαλο και να μπορέσει η Μπαχάρ να συνεχίσει τη δουλειά της εκεί ανενόχλητη. Η Ρενγκίν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Για ακόμα μια φορά ζητά την υποστήριξη του Τιμούρ, κι εκείνος για ακόμα μια φορά απομακρύνεται από κοντά της.

Ο Τιμούρ προσπαθεί να πείσει την Μπαχάρ να μην τον εγκαταλείψει, όμως εκείνη είναι ανένδοτη. Ενημερώνει τα παιδιά της και τη μητέρα της, οι οποίοι στέκονται απόλυτα στο πλευρό της και γίνονται έξαλλοι με τον Τιμούρ. Το ίδιο έξαλλη γίνεται και η κα Νεβρά, που πιέζει τον γιο της να κάνει τα πάντα για να αλλάξει γνώμη στην Μπαχάρ. Τα δικά της κίνητρα, βέβαια, είναι άλλα…

Δείτε το trailer του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=q6tLOh6O-1I


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)

Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ