Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας… Πιο πιθανό είναι να πάρει το Europa League ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας… Πιο πιθανό είναι να πάρει το Europa League ο ΠΑΣ Γιάννινα

♣ Έξι στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η χώρα πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση. Έλεος! Ας πάρουν καινούργιο GPS.

♣ Πόλεμο από σκοτεινά κέντρα καταγγέλλει ο Κασσελάκης. Αν απλώς βλέπει φαντάσματα, μικρό το κακό. Αν αρχίσει να ακούει και φωνές, να ανησυχήσει.

♣ Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει μόνο το 48% των μέτρων για το 2024. Απομένει το 52%. Άρα δεν… γλιτώνουμε με τίποτα!

♣ Το κακό δεν είναι που ο Ανδρουλάκης νομίζει πως το ΠΑΣΟΚ θα γίνει κόμμα εξουσίας. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας!

♣ Εν μέσω θέρους, ο Δούκας κήρυξε ανένδοτο κατά του Μητσοτάκη. Έτσι κι ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία, τον βλέπω να ξεκινάει πόλεμο κατά του Τραμπ.

♣ Πρόγραμμα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ έχει καταστρώσει ο Γερουλάνος. Ο τοκετός θα είναι φυσικός ή με εξωσωματική, που βγάζει δίδυμα;

Ο Κασσελάκης έφτιαξε πισίνα στις Σπέτσες και τη «βάφτισε» δεξαμενή νερού. Αν, δηλαδή, φτιάξει τζακούζι, πώς θα το πει; Φούρνο μικροκυμάτων;

♣ Αναλογικά με όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, όσο να πεις, υπάρχει μια σχετική ησυχία στον ΣΥΡΙΖΑ!

♣ Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη. Ξέρει κανείς, αλήθεια, αν αυτές τις μέρες είναι στο νησί ο Μητσοτάκης;

♣ Διαμαρτύρεται ο Κασσελάκης ότι τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να λέει ευχαριστώ που τις κρύβουν και δεν τον εκθέτουν.

♣ Τουρ στα δημόσια νοσοκομεία ξεκίνησε ο Άδωνης. Κάπως σαν τον Νέρωνα, που έκοβε βόλτες για να δει αν καίγεται ωραία η Ρώμη.

♣ Αν γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Ηλ. Κατρίνης, δεν πρόκειται, λέει, να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Έχει καλύτερη πρόταση από τον Μαζωνάκη για το «Romeo».

♣ Επί ημερών Μητσοτάκη είχαμε κορονοϊό, γρίπη των πτηνών και τώρα πανώλη, ιό του Δυτικού Νείλου. Θέμα χρόνου είναι να μας χτυπήσουν οι επτά πληγές του Φαραώ.

Συγγνώμη, αλλά είναι είδηση το ότι βρέθηκαν δενδρύλλια χασίς στη Κρή­τη; Σαν να λέμε ότι στη Μύκονο συχνάζουν… gay!

♣ Τρομερό! Η ΑΑΔΕ ανακάλυψε ότι στη Μύκονο επιχειρήσεις δεν κόβουν αποδείξεις. Πού να μάθουν ότι κλέβουν και την εφορία.

♣ Στο μεταξύ, ο Βελόπουλος καταγγέλλει τον Μητσοτάκη για νοθεία στις εκλογές στην Αλβανία. Όπου να ’ναι, και για τον εμφύλιο στο Σουδάν.

♣ Το άκρον άωτον της γκαντεμιάς: Να είσαι αραχτός στην πλαζ και να ’ρχεται ο Ανδρουλάκης να σου αναλύσει το όραμά του για την Ελλάδα.

♣ Βρέθηκαν, λέει, 5.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν για πρόεδρο τη Γιαννακοπούλου. Και μετά σου λένε ότι περνάνε κρίση τα κομμωτήρια.

♣ Αυξήθηκαν κατακόρυ­φα οι ένοπλες ληστείες σε μίνι μάρκετ και περίπτερα. Μια σοβαρή δουλειά υ­πήρχε, πάει, την ξεφτίλισαν κι αυτή.

Και νέα έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας. Μην αρχίσετε τις κακίες, δεν είχε πάει πρόσφατα προς τα εκεί ο Μητσοτάκης!

♣ Δηλαδή, τι άλλο μένει να δούμε; Διάρρηξη καφέ μπαρ με Raffale και καντίνας με Belharra;

♣ Από τις 20 Αυγούστου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η κυνηγετική περίοδος στη χώρα. Στον ΣΥΡΙΖΑ διαρκεί όλο τον χρόνο. Καθ’ εκάστη και αδιαλείπτως.

♣ Έρευνα του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ υποστηρίζει ότι η ζωή στη Γη ξεκίνησε από τους κεραυνούς. Εξ ου και το άσμα… «είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα».

♣ «Ζούμε τη μεγαλύτερη κοινωνική ανισότητα των τελευταίων 40 χρόνων», απεφάνθη ο Κασσελάκης αραχτός δίπλα στην πισίνα. Έβαλε να πιει ένα δεύτερο κοκτέιλ…

♣ …για να ξεχάσει την αδικία! (Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους στέλνεις διακοπές στη Μύκονο).

♣ Πυροσβέστης στη Βόρεια Ελλάδα έκανε εμπόριο ναρκωτικών. Εκεί που έχουν φτάσει οι μισθοί στο Δημόσιο, μια δεύτερη δουλειά είναι πάντα αναγκαία.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ