Χ. Κοπιτσής στο “Π”: Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για όλους μας

Χ. Κοπιτσής στο “Π”: Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για όλους μας

Του
ΧΑΡΗ ΚΟΠΙΤΣΗ
Βετεράνου Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ


Αν πω ότι περίμενα την εμφάνιση της ΑΕΚ με τους Αρμένιους θα ήταν ψέματα. Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για όλους μας. Όμως το πιο σημαντικό τούτη την ώρα είναι η ομάδα να πάρει την πρόκριση. Τα καλά παιχνίδια θα ξανάρθουν τη στιγμή που πρέπει, αλλά η πρόκριση επείγει, δεν περιμένει. Και τυχόν αποκλεισμός εννοείται ότι θα επιφέρει μύρια δεινά σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο αλλά και στο πρεστίζ του συλλόγου.

Πιστεύω ότι ο Ματίας και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να ανατρέψουν την κατάσταση. Όλοι τους έχουν την πείρα και τις γνώσεις για να αρθούν της περίστασης και να αναλογιστούν τον κίνδυνο που παραμονεύει. Η ΑΕΚ επί Αλμέιδα έχει παίξει καλή μπάλα, όμως η φετινή, μέχρι τώρα, παρουσία της προβληματίζει σοβαρά.

Θα τον βρει τον δρόμο της. Είναι μεγάλη ομάδα, με έδρα και κόσμο πιστό και φανατισμένο, που θα τη βοηθήσει να ανακάμψει και να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, τα περιθώρια στένεψαν και ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει… χτες!

Έχω πίστη στην ΑΕΚ και στον Αλμέιδα. Να σταθεί ο κόσμος δίπλα τους και την ημέρα της Παναγιάς να πάρουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Αυτό επιβάλλεται. Όχι άλλες εκπλήξεις.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: aek-live.gr



Σχολιάστε εδώ