Ολυμπιακοί Αγώνες: Πληγώθηκε στα “2” δευτερόλεπτα η Εθνική ομάδα –

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πληγώθηκε στα “2” δευτερόλεπτα η Εθνική ομάδα –

Άδικος ο τρόπος του αποκλεισμού γι’ αυτή την Εθνική!

Η Ελλάδα πάλεψε στα “ίσια” χρυσή ολυμπιονίκη Σερβία, ωστόσο “2” δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα και με το ισόπαλο σκορ 11-11, ένα μακρινό γκολ του Νίκολα Γιάκσιτς τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στη ζώνη των μεταλλίων με σκορ 12-11.

Πως έγινε ο αποκλεισμός στα “2” δευτερόλεπτα:

Με 20 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Θοδωρής Βλάχος πήρε τάιμ άουτ για να σχεδιάσει την τελευταία επίθεση της Εθνικής και εκεί ο Άγγελος Βλαχόπουλος πήρε το κρίσιμο σουτ στα 6 δευτερόλεπτα για να νικήσει τον Φιλίποβιτς και να κάνει το 11-11 όμως εκεί όπου όλοι πανηγύριζαν για το τεράστιο αυτό γκολ που θα μας έστελνε στα πέναλτι, ήρθε ο… ξαφνικός θάνατος.

Και αυτό γιατί ο Γιάκσιτς έκανε μακρινό σουτ από την περιφέρει στα 2 δευτερόλεπτα για το φινάλε, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να περνάει την τελική γραμμή, για να πάρουν τη νίκη οι Σέρβοι με 12-11 και μαζί το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Αναλυτικά η διακύμανση στο ματς ΕΔΩ.

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ 11-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 4-2, 2-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Παπανικολάου 1, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

ΣΕΡΒΙΑ (Ούρος Στεφάνοβιτς): Φιλίποβιτς, Μάντιτς 5, Ράσοβιτς Σ. 2, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Ντέντοβιτς, Ράσοβιτς, Γιάκσιτς Ν. 1, Βίτσο, Ούμποβιτς, Γιάκσιτς Π. 1, Ράσοβιτς Β. 3, Μίσοβιτς.

Στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της ημέρας η Κροατία νίκησε 10-8 την Ισπανία και προκρίθηκε στα ημιτελικά.



Σχολιάστε εδώ