Οι καιρικές συνθήκες… έθεσαν εκτός ημιτελικών τον Μαραμενίδη στο kite

Οι καιρικές συνθήκες… έθεσαν εκτός ημιτελικών τον Μαραμενίδη στο kite

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Τεττάρτη στη Μασσαλία δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί κάποια ιστιοδρομία στο kite ανδρών και το kite γυναικών!

Συνεπώς οι πρώτοι δέκα σέρφερ της γενικής κατάταξης στα δύο αγωνίσματα θα μετάσχουν την Πέμπτη στις κούρσες των δύο ημιτελικών και του τελικού, προκειμένου να διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια.

Ο 22χρονος Μαραμενίδης ήταν ενδέκατος στη γενική κατάταξη με 39 βαθμούς ποινής μετά την ολοκλήρωση της έβδομης κούρσας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των ιστιοδρομιών που οδηγούν στο… βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η εξέλιξη αυτή άφησε εκτός δεκάδας και τον Ντένις Τάραντιν, ο οποίος εκπροσωπεί την Κύπρο, καθώς ήταν 12ος στη γενική με 49 βαθμούς ποινής.

Βαθμολογία

Οι πρώτοι δύο σέρφερ της γενικής κατάταξης, ήτοι ο Σλοβένος Τόνι Βόντισεκ (12 βαθμοί ποινής) και ο Μαξιμίλιαν Μέντερ από τη Σιγκαπούρη (15 β.π.), προκρίνονται στον τελικό, ενώ οι αθλητές που κατέλαβαν τις θέσεις 3-10 προχωρούν στου ημιτελικούς. Στον πρώτο ημιτελικό θα αγωνιστούν ο Ιταλός Ρικάρντο Πιανόζι (20 βαθμοί ποινής), ο Γάλλος Αξέλ Μαζεγιά (22 β.π.), ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Λόμπο (28 β.π.) και ο Κινέζος Κιμπίν Χουάνγκ (34 β.π.). Στον δεύτερο ημιτελικό θα «τρέξουν» ο Αυστριακός Βαλεντίν Μπόντους (20 β.π.), ο Γερμανός Γιάνις Μάους (21 β.π.), ο Βρετανός Κόνορ Μπέινμπριτζ (29 β.π.) και ο Αμερικανός Μάρκους Έντεγκραν (31 β.π.).

Φωτο: Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Πάτρας ΙΑΣΩΝ 


Σχολιάστε εδώ