Είδηση δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε α­πό τους υπουργούς να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και το καλοκαίρι… Αλλά που νομίζει πως όλη την υπόλοιπη χρονιά δουλεύουν!

Είδηση δεν είναι ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε α­πό τους υπουργούς να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και το καλοκαίρι… Αλλά που νομίζει πως όλη την υπόλοιπη χρονιά δουλεύουν!

♣ Υπογράμμισε, δε, ότι «είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε για το ρεύμα, υπέρ των καταναλωτών». Αν κι εφόσον παρέμβουμε…

♣ …υπό τον όρο ότι θα χρειαστεί να παρέμβουμε, στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη να παρέμβουμε.

♣ Αν ακούτε κάτι περίεργους θορύβους, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μετά το τελεσίγραφο Μητσοτάκη τρίζουν τα θεμέλια του καρτέλ ενέργειας. Από τα… γέλια!

♣ Από την άλλη έχεις τον Κασσελάκη, που νομίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει εκ νέου την εξουσία. Πριν ή αφότου πάρει το Europa League ο ΠΑΣ Γιάννινα;

♣ Καμία σχέση δεν είχε, λέει, η ΕΥΠ με τις υποκλοπές. Ερευνάται από τις αρχές αν είχε εμπλοκή ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδειάς!

Πάλι καλά, δηλαδή, που ο Δούκας πιστεύει ότι με εκείνον αρχηγό το ΠΑΣΟΚ θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Στο τένις ή στην μπιρίμπα;

♣ Συμφωνώ! Το ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης είναι ψέμα και συκοφαντία. Το ότι δεν παρεμβαίνει είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ «Κλονίζεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη», απεφάνθη ο Κασσελάκης από τη Μύκονο, τρίτη ξαπλώστρα δεξιά. Έτσι και πάει Σαντορίνη…

♣ …τον βλέπω να καταγγέλλει το Ισραήλ για την κατακόρυφη αύξηση στις τιμές του αβοκάντο.

♣ «Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να κρίνονται», ανέφερε ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Σωστά. Εδώ κρίνουμε ελεύθερα Eurovision και «My Style Rocks».

♣ Αποφασισμένος να λύσει τα ελληνοτουρκικά ο Μητσοτάκης. Σαν έτοιμος από καιρό να… πάει άκλαυτος!

♣ Στρεβλώσεις στην αγορά διαπιστώνει, έκπληκτος, ο πρωθυπουργός. Πού να μάθει, δηλαδή, ότι υπάρχει και ακρίβεια! Από λιποθυμικό επεισόδιο και πάνω…

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ζωή ετοιμάζουν κοινή πρωτοβουλία για το θέμα των υποκλοπών. Να μαζευτούν και να πάνε όλοι μαζί για μπίρες!

♣ Ο Κασσελάκης πρώτα διέγραψε τον Πολάκη και μετά του έπλεξε το εγκώμιο. Δηλαδή, αν δεν τον είχε διαγράψει, τι θα (του) έκανε; Καντάδα με πανσέληνο;

♣ Απορία: Αυτή η Β. Κεχαγιά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει μονίμως αυτός το ύφος της αδιόρατης λύπης, του τύπου… «μάνα, δεν μου κολλάν’ τα ένσημα»;

♣ (Ήταν βαρύς ο παστουρμάς για βράδυ, «είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα»…)

♣ Σε δίλημμα ο Βελόπουλος: Να απελευθερώσει πρώτα την Πόλη ή να διώξει τους Τούρκους από τη Σενεγάλη;

♣ Θα ’χουν φτάσει οι Τούρκοι στη Ζάκυνθο και ο Μητσοτάκης θα λέει για την ανάγκη να υπάρχει καλό κλίμα (…ανοιχτά των Βερμούδων!)

♣ Ξεκαθαρίζει πάντως ο Γεραπετρίτης: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει τις τουρκικές διεκδικήσεις». Αν κι εφόσον δεν τις αναγνωρίσει…

♣ …υπό τον όρο ότι δεν θα τις αποδεχθεί πριν τις αναγνωρίσει!

Αν σκεφτείς ότι δεν έχουν καεί (ακόμη) ο Εθνικός Κήπος και το Άλσος Παγκρατίου, μια χαρά τα πηγαίνει η κυβέρνηση με τις πυρκαγιές.

♣ Να φτιάξει το δικό του κόμμα, αν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτεται ο Πολάκης. Κάθε πόλη και cre­perie, κάθε χωριό και sushi bar.

♣ Αλβανοί είναι οι βασικοί διακινητές ναρκωτικών στην Ελλάδα. Μία σοβαρή δουλειά υπήρχε στη χώρα, πέρασε κι αυτή σε ξένα χέρια!

♣ Διαβεβαιώνει ο Τραμπ ότι, αν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα λυθούν όλα τα διεθνή προβλήματα. Στο… modeling.

♣ Προειδοποιεί, δε, ότι, αν χάσει τις εκλογές, θα ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Στο water polo!

♣ Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζουν και ψηφίζουν τον Πολάκη. Αλ­λά, παραδόξως, ούτε νοσηλεύονται ούτε έχουν συλληφθεί.

♣ Πρώτη αιτία θανάτων από ατύχημα στην Ελλάδα τα τροχαία, δεύτερη ο πνιγμός στη θάλασσα και τρίτη η… χαζομάρα!

♣ Υπάρχει, λέει, εφαρμογή στο διαδίκτυο, όπου μπορείς να παρακολουθείς πού υπάρχουν φωτιές στην Ελλάδα. Το popcorn είναι ευγενική προσφορά του Κικίλια;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ