ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Μετά τις προκρίσεις τους στον 2ο προκριματικό γύρο των UEFA Conference League και UEFA Europa LeagueΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» στα «γήπεδα» της COSMOTE TV. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν αποκλειστικά τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μέσα από pre και postgame εκπομπές.

Την Τρίτη 6/8 η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Αρμενία για να αντιμετωπίσει τη Νόα (19.00, COSMOTE SPORT1HD) για την 1η αγωνιστική του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League. Οι «Κιτρινόμαυροι» στον προηγούμενο γύρο άφησαν εκτός την Ίντερ Εσκάλδες με συνολικό σκορ 8-3, ενώ η ομάδα από την Αρμενία προέρχεται από 2 προκρίσεις κόντρα σε Σκεντίγια και Σλιέμα.

Την Πέμπτη 8/8 (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «ΟΑΚΑ» τον Άγιαξγια την 1η αγωνιστική του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League. Οι «Πράσινοι» στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπότεφ Πλόβντιβ με συνολικό σκορ 6-1, ενώ ο «Αίαντας» απέκλεισε τη Βοϊβοντίνα με συνολικό σκορ 4-1.

Διαβάστε περισσότερα στο typologies.gr



Σχολιάστε εδώ