ΚΑΙΡΟΣ: Κανονικός… Αύγουστος μέχρι της Παναγίας

ΚΑΙΡΟΣ: Κανονικός… Αύγουστος μέχρι της Παναγίας


Toυ
Λευτέρη Σούσου
Προγνώστη καιρού
greekweather.org


Τη Δευτέρα προβλέπεται καλοκαιρινός καιρός, αλλά προς τις θερμές ώρες θα αναπτυχθούν διάσπαρτες νεφώσεις στα ηπειρωτικά της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν διάσπαρτες ψιχάλες ή μπόρες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.

Την Τρίτη, παρόμοιο θα είναι το σκηνικό, με την αστάθεια να περιορίζεται στα ορεινά κυρίως τμήματα.

Την Τετάρτη, καλός θα είναι γενικά ο καιρός, αλλά προς τις θερμές ώρες θα αναπτυχθούν διάσπαρτες νεφώσεις αστάθειας στον ηπειρωτικό κορμό και ιδιαίτερα στα ορεινά της δυτικής και βορειοδυτικής χώρας, όπου θα εκδηλωθούν όμβροι το μεσημέρι προς απόγευμα, με βελτίωση από αργά το απόγευμα.

Την Πέμπτη προβλέπεται καλοκαιρινός καιρός, με την αστάθεια να περιορίζεται σε ορεινές περιοχές κυρίως της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας, όπου προς το μεσημέρι θα εκδηλωθούν διάσπαρτες μπόρες. Βελτίωση θα υπάρξει από το απόγευμα.

Την Παρασκευή θα συνεχιστεί ο καλοκαιρινός καιρός, με την αστάθεια να εντοπίζεται κυρίως σε ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Ουσιαστικά, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου φαίνεται να κλείνει με καλές καιρικές συνθήκες και με αρκετή ζέστη, χωρίς ακραίες τιμές.

Μέχρι τις 15 Αυγούστου υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες, με τον καιρό να μη θέλει να μας χαλάσει τις καλοκαιρινές διακοπές και τις εξόδους μας.

Ο Αύγουστος φαίνεται πως θα είναι θερμός μέχρι το τέλος του, με τις θερμοκρασίες να μην πιάνουν όμως ακραίες τιμές.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ