Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο

Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο

Του
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Και οι τρεις ομάδες μας παρουσιάστηκαν σοβαρές και συγκεντρωμένες στους δεύτερους αγώνες και δικαίως συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Με την εξέλιξη αυτή να είναι άμεσα συνυφασμένη με το περσινό πρωτάθλημα, που έκρυβε έντονο συναγωνισμό και συγκινήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος του. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και ελπίζουμε σε ανάλογο θέαμα και φέτος.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη φάση των διοργανώσεων της UEFA, σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει το πιο ζόρικο έργο, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, που μπορεί να μην είναι το αλλοτινό μεγαθήριο, όμως έχει καλή ομάδα και σαφώς θα τον δυσκολέψει. Όμως, το σοβαρό και αποτελεσματικό σύνολο που παρακολούθησα με τη Μπότεφ ασφαλώς και έχει πιθανότητες πρόκρισης. Πιο εύκολη θεωρείται η αποστολή του ΠΑΟΚ, αν και η σουηδική Μάλμε δεν είναι… της πλάκας, και ακόμη πιο εύκολη αυτή της ΑΕΚ, χωρίς να σημαίνει ότι οι Αρμένιοι της Νόα θα… σηκώσουν τα χέρια ψηλά και θα παραδοθούν δίχως αντίσταση.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο σημειώνει βήματα προόδου, μετά από μια περίοδο ξηρασίας. Και νιώθω βέβαιος ότι τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν ακόμα πιο ξεκάθαρα την πρόοδο που συντελείται σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Εύχομαι σε όλες μας τις ομάδες καλό και φωτεινό δρόμο. Το αξίζουν και το έχουμε ανάγκη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ