Βλάχος: «Αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν πιο δυνατούς»

Βλάχος: «Αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν πιο δυνατούς»

«Κρίμα να μην πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι» επισήμανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών με την Κροατία και την ήττα με 14-13 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου του ολυμπιακού τουρνουά, στο Παρίσι.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, παραδέχτηκε πως στοίχισαν τα λάθη που έγιναν στην τρίτη περίοδο, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμη είναι όλα ανοικτά σχετικά με την πρώτη θέση στον όμιλο. Μόνο που το ελληνικό συγκρότημα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πιάσει αυτόν το στόχο.

«Το παιχνίδι γύρισε στην τρίτη περίοδο. Όσο καλή ήταν η απόδοση μας στα πρώτα δύο οκτάλεπτα, τόσο κακή ήταν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε αρκετά εύκολα γκολ» τόνισε για να συμπληρώσει. «Ωστόσο, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία με τη αποβολή χωρίς αντικατάσταση που χρεώθηκε ο αντίπαλός μας να πλησιάσουμε ή και να περάσουμε μπροστά στο σκορ.  Δεν παίξαμε άσχημα στον παίκτη παραπάνω, αλλά η Κροάτες έβγαλαν δύο-τρεις πολύ καλές άμυνες. Μας έκανε μεγάλη ζημιά ο Ρώσος αριστερόχειρας παίκτης των αντιπάλων μας (σ.σ. Χαρκόβ), ο οποίος πέτυχε σημαντικά γκολ. Πραγματικά, είναι κρίμα να παίζουμε τόσο καλά και να μην παίρνουμε κάτι από αυτό το ματς. Ακόμη και στην τελευταία φάση είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Ωστόσο,  πριν φθάσουμε σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε εξασφαλίσει κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι».

Για την συνέχεια… «Έχουμε περάσει στα προημιτελικά και σκεφτόμαστε από τώρα εκείνη την ημέρα, γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως τέτοιου είδους αγώνες κάνουν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον αντίπαλό μας στα χιαστί, όπως δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποια θέση θα τερματίσουμε στον όμιλό μας. Ακόμη παίζεται η πρωτιά. Βέβαια δεν είναι στο χέρι μας. Χρειαζόμαστε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Στο επόμενο ματς του ομίλου με την Ιταλία πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αποτέλεσμα, γιατί σε αυτό το ολυμπιακό τουρνουά παίζεις μόνο για την νίκη» υποστήριξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής.



Σχολιάστε εδώ