Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 25 – ΤΙΜΟΥΡ ΚΑΙ ΡΕΝΓΚΙΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 25 – ΤΙΜΟΥΡ ΚΑΙ ΡΕΝΓΚΙΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ

Η Ρενγκίν συνέρχεται από το ατύχημα και το χειρουργείο και ο Τιμούρ βρίσκει ευκαιρία να της εκφράσει την ανακούφισή του που είναι καλά και την υπόσχεση πως δεν την αφήσει ξανά μόνη. Όμως κάποιος τους βλέπει μαζί και συνειδητοποιεί όλη την αλήθεια! Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Η Ρενγκίν ξυπνά επιτέλους μετά από το χειρουργείο. Έχει κοντά της την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της που ήρθε από το εξωτερικό για να τη δει. Ο Τιμούρ, σε κάποια στιγμή, τη βρίσκει μόνη της και της υπόσχεται ότι σύντομα θα είναι μαζί – αυτή την τρυφερή στιγμή την βλέπει κάποιος πολύ δικός του άνθρωπος. Το μυστικό του παράνομου ζευγαριού κρέμεται πια από μια κλωστή, είναι θέμα χρόνου να τιναχτούν όλα στον αέρα.

Η κα Νεβρά, από την άλλη, ζει το όνειρό της στο πλάι ενός γοητευτικού κυρίου. Πεπεισμένη ότι ο συγκεκριμένος είναι ερωτευμένος μαζί της, θέλει να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στις επιχειρήσεις του. Το ποσό αυτό το δανείζεται, βάζοντας υποθήκη το σπίτι της οικογένειας – το σπίτι που όμως ανήκει στην Μπαχάρ.

Τέλος, η Πάρλα ικετεύει τη μητέρα της να διώξει τον Τιμούρ από τη ζωή της. Δεν τον αναγνωρίζει ως πατέρα της, δεν είναι ο άνθρωπος που θα τους προσφέρει ασφάλεια και την οικογένεια που τους λείπει τόσα χρόνια.


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)

Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ