Μυστήριο και αγωνία με την αστυνομική ταινία τρόμου «Infinity Pool» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Μυστήριο και αγωνία με την αστυνομική ταινία τρόμου «Infinity Pool» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Αυτή την Κυριακή 4/8 (22:00) στο Novacinema1 με τους Alexander Skarsgard, Mia Goth, Thomas Kretschmann σε σκηνοθεσία του Brandon Cronenberg

Και φυσικά στην ΕΟΝ On Demand μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, όποτε και όπου εσείς θέλετε, ακόμα και offline!

Την αστυνομική ταινία τρόμου «Infinity Pool» (2023, διάρκειας 114’) θα απολαύσουν Κυριακή 4 Αυγούστου στις 22:00 στο Novacinema1, οι συνδρομητές στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Ενώ μένει σε ένα θέρετρο, ένα ζευγάρι απολαμβάνει τις τέλειες διακοπές. Με οδηγό μια μυστηριώδη γυναίκα, όμως, βγαίνουν έξω, σε μια κουλτούρα γεμάτη βία, ηδονισμό και ανείπωτο τρόμο. Μην χάσετε τη συνέχεια την Κυριακή 4/8 (22:00) στο Novacinema1 με τους Alexander Skarsgard, Mia Goth, Thomas Kretschmann σε σκηνοθεσία του Brandon Cronenberg.

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ