Εκλογικό πραξικόπημα στήνουν οι Αλβανοί στη Χειμάρρα

Εκλογικό πραξικόπημα στήνουν οι Αλβανοί στη Χειμάρρα

–Για να εκλεγεί ο άνθρωπος του Ράμα δήμαρχος – Το ελληνικό προξενείο στο Αργυρόκαστρο τι κάνει;

Μόνο που δεν πανηγύρισε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ για το γεγονός ότι στη Χειμάρρα, εκτός του Πέτρου Γκικουρία, που θα είναι ο υποψήφιος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο άλλος υποψήφιος θα είναι ο Βαγγέλης Τάβος, ε­πειδή, όπως λένε, είναι και αυτός ομογενής.

Ξεχνάνε βεβαίως να πουν ότι ο Βαγγέλης Τάβος είναι πρώτα από όλα εγκάθετος του Έντι Ράμα, πάντοτε ήταν στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος (με μια μικρή διακοπή δύο ετών), εχθρικός προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και ποτέ δεν λειτούργησε ως εκπρόσωπος της μειονότητας. Ο ίδιος, μάλιστα, σε πρόσφατη δήλωσή του τόνιζε ότι «…είμαι περήφανος Αλβανός, Λάμπης (Λιάπης) Αργυροκαστρίτης…».

Βεβαίως, μάλλον ούτε Λιάπης είναι (οι Λιάπηδες θεωρούνται έλληνες εξωμότες), αφού η οικογένειά του ήταν Έλληνες Βορειοηπειρώτες, αλλά ο άνθρωπος είναι προφανές, και δεν το κρύβει, ότι αισθάνεται και είναι Αλβανός. Ας ελπίσουμε πάντως να μην του έχει δοθεί και ελληνικό διαβατήριο, αφού ο ίδιος δηλώνει Αλβανός.

Υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια
Όσο για τις «δίκαιες εκλογές» που ετοιμάζει ο Έντι Ράμα στη Χειμάρρα, από την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Himara.gr, έχει σταλεί στην περιοχή πλήθος στελεχών και του κρατικού μηχανισμού, που υπόσχονται λαγούς και πετραχήλια στους πολίτες, ώστε να ψηφίσουν τον Τάβο. Αυτή είναι η πιο ακραία μορφή εξαγοράς ψήφων, αλλά προς το παρόν όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.

Άραγε, έχουν δοθεί εντολές στην ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα και στο προξενείο Αργυρόκαστρου, ώστε αντί για διακοπές να ξαμοληθούν στη Χειμάρρα, μήπως και αποτρέψουν το εκλογικό πραξικόπημα που στήνεται εκεί και συγχρόνως να δώσουν το μήνυμα ότι η Αθήνα δεν έχει αφήσει τον Ελληνισμό της περιοχής στην τύχη του, θέλοντας να ξεχαστούν όλα, να θαφτεί η Χειμάρρα και να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τον Ράμα;

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: dropolinews.gr


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ