Πόσο ανίκανοι πια; Οι συνεργάτες του Ελπιδοφόρου έδωσαν στη δημοσιότητα παλαιότερη φωτογραφία του να είναι όρθιος και ο ασεβής Ντόναλντ Τράμπ να …κάθεται!!!

Πόσο ανίκανοι πια; Οι συνεργάτες του Ελπιδοφόρου έδωσαν στη δημοσιότητα παλαιότερη φωτογραφία του να είναι όρθιος και ο ασεβής Ντόναλντ Τράμπ να …κάθεται!!!

Πηγή: Hellas Journal

Πηγές της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, επιχείρησαν να δώσουν απάντηση σε δημοσίευμα που κάνει λόγο για παρουσία του κ. Ελπιδοφόρου σε εκδήλωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, και τα έκαναν χειρότερα.

Μαζί με το σημείωμα τους, που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, έστειλαν και μία προσβλητική για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής φωτογραφία. Όταν πρωτοδημοσιοποιήθηκε είχε προκληθεί σάλος επειδή ο Ελπιδοφόρος στέκεται όρθιος και ο Ντόναλντ Τραμπ κάθεται με περισσή ασέβεια στο Όβαλ Όφις.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι είχε προηγηθεί ολιγόλεπτη συναντηση του με τον τότε αντιπρόεδρο Μάικ Πενς που είχε διευθετήσει ο πάτερ Αλέξανδρος Καρλούτσος. Κατά τη συνάντηση παρακάλεσαν τον κ. Πενς να προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα φωτογραφικό ενσταντανέ του Ελπιδοφόρου με τον Τραμπ, κάτι που έγινε. Συνάντηση με τον τότε πρόεδρο δεν υπήρξε…

Οι πηγές της Αρχιεπισκοπής δεν αναφέρουν ποιο είναι το δημοσίευμα αλλά εικάζουμε ότι πρόκειται για ένα κείμενο της ιστοσελίδας μας (ΕΔΩ) με τίτλο “Ο Ελπιδοφόρος …ευλόγησε τα πολιτικά “όπλα” του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν έστειλε φωτογραφία μαζί του!!! Για τη δημοσιότητα μπορεί να κάνει τα πάντα… (video)”.
Γράψαμε και τα εξής:

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος απηύθυνε προσευχη στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, που ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν.

Ο Ελπιδοφόρος συνέχισε την μακροχρόνια παράδοση κατά την οποία ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αμερικής προσκαλείται και αναπέμπει προσευχή τόσο στο Ρεπουμπλικανικό όσο και στο Δημοκρατικό Κόμμα. Η παρουσία του κράτησε μόλις δύο λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην πηγή: Hellas Journal
Φωτο: Hellas Journal/Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος όρθιος με τον καθιστο τότε πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. © Official White House Photo by Shealah Craighead



Σχολιάστε εδώ