ΚΑΙΡΟΣ: Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε όλη την χώρα

ΚΑΙΡΟΣ: Το καλοκαίρι συνεχίζεται σε όλη την χώρα


Toυ
Λευτέρη Σούσου
Προγνώστη καιρού
greekweather.org


ΠΕΜΠΤΗ: Καλοκαιρινός καιρός και απουσία της αστάθειας. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34 με 35 και τοπικά έως τους 37 βαθμούς κυρίως στην δυτική χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι στα ανατολικά και το Αιγαίο, θα παραμένουν ενισχυμένοι με τις ίδιες εντάσεις που σταδιακά θα αρχίζουν να εξασθενούν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι Δ-ΒΔ στα 3-5bf.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καλοκαιρινός καιρός σε όλη την χώρα. Τις θερμές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις αστάθειας στα ορεινά της κεντροδυτικής Στερεάς, της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και την ορεινή Πελοπόννησο που θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι με γρήγορη βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο φτάνοντας τους 36-37 και τοπικά σε ευαίσθητες κλειστές περιοχές ακόμη και τους 38 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί στα 3-5bf και στο Αιγαίο βόρειοι στα 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση προς το απόγευμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Ο καλοκαιρινός καιρός συνεχίζεται σε όλη την χώρα. Τις θερμές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις αστάθειας σε ορεινά αλλά και ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες διάσπαρτες μπόρες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο φτάνοντας τους 37 με 38 και τοπικά σε ευαίσθητες κλειστές περιοχές ακόμη και τους 40 βαθμούς(για την δυτική, κεντρική και νότια χώρα). Οι άνεμοι στην περισσότερη χώρα θα είναι δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις και στο Αιγαίο και στο Ιόνιο μεταβλητοί στα 3-4 και τοπικά έως 5bf.

  • Οι θερμοκρασίες σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιωτικά θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη σε σχέση με την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα λόγω της θαλάσσιας αύρας. 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ