MAD BEACH HAPPY SUMMER:  On air η καλοκαιρινή καμπάνια του MAD  σε TV, Radio και Social Media

MAD BEACH HAPPY SUMMER: On air η καλοκαιρινή καμπάνια του MAD σε TV, Radio και Social Media

#BeachHappy #stayMad

On air βρίσκεται η καλοκαιρινή καμπάνια του Mad, Beach Happy Summer, καλώντας το κοινό, για ακόμα μια χρονιά, να κάνει join στην πιο cool και mad παρέα. H θάλασσα, η παραλία, ο ήλιος, οι διακοπές με φίλους, όλα όσα μας κάνουν να νιώθουμε ανέμελοι, χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι το καλοκαίρι, είναι τα στοιχεία που ενέπνευσαν τη φετινή καλοκαιρινή καμπάνια του Mad.

Η Beach Happy Summer καμπάνια θα «τρέξει» από την τελευταία εβδομάδα Ιουλίου και για όλον τον Αύγουστο μέσα από τη συχνότητα του Mad TV αλλά και στα social media του σταθμού, με fun & engaging content, ενώ παράλληλα θα επικοινωνηθεί μέσα από το Mad Radio 106.2.

Συγκεκριμένα, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Mad TV εντάσσονται δύο καλοκαιρινές ζώνες. Η εκπομπή, Beach Happy, με τους πιο mad παρουσιαστές και special καλεσμένους, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 14:00 – 15:00, και η ζώνη Summer Hits, με τα κορυφαία καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 12:00 – 14:00, και σε επανάληψη 20:00 – 22:00.

Το Mad Radio 106,2 συνεχίζει να παίζει την αγαπημένη μας μουσική, ενώ στο «και μισή» κάθε ώρας το ρολόι του σταθμού θα χτυπάει από διαφορετικά ελληνικά νησιά.

Mad Beach Happy Summer, και, φέτος το καλοκαίρι, αφήνουμε πίσω όσα μας προβληματίζουν και χαλαρώνουμε παρέα με το Mad και το Mad Radio 106,2.

#BeachHappy #stayMad



Σχολιάστε εδώ