Καυστική η Στεφανίδη κατά της διαιτησίας στην ξιφασκία – αποθέωσε την Δώρα Γκουντούρα

Καυστική η Στεφανίδη κατά της διαιτησίας στην ξιφασκία – αποθέωσε την Δώρα Γκουντούρα

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε τον αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Κατερίνα Στεφανίδη, τονίζοντας πως η αθλήτρια της ξιφασκίας «δεν έχασε» κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram, η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε με νόημα: «Δεν νομίζω ότι η Δώρα Γκουντούρα σήμερα έχασε. Εκτός αν έχω πρόβλημα στα μάτια». Υπενθυμίζεται ότι η Δώρα Γκουντούρα αποκλείστηκε στη φάση των «8» της σπάθης γυναικών από τη Μανόν Απίτι Μπρουνέ (Γαλλία), ύστερα από διαιτητικές αποφάσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Δείτε την ανάρτηση της Στεφανίδη: 

Μέχρι τους «8» η Δώρα Γκουντούρα με παράπονα για τη διαιτησία

Η Δώρα Γκουντούρα άρχισε, τη Δευτέρα (29/7), την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι από τη φάση των «32», στο αγώνισμα της σπάθης γυναικών.

Αντιμετώπισε στο ταμπλό των «32», για το τουρνουά της ξιφασκίας, την Πάμελα Μπρίντ’Αμουρ από τον Καναδά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της μιας και ήδη μετά την πρώτη περίοδο προηγείτο με 8-0. Στη συνεχεία, η δεύτερη περίοδος της αναμέτρησης απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι η Δώρα Γκουντούρα συνέτριψε την Καναδή αντίπαλό της με 15-3, τσεκάροντας την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του ολυμπιακού τουρνουά.

Η Δώρα Γκουντούρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της μετά τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά της ξιφασκίας και δάκρυσε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στην ΕΡΤ.

«Η αντίπαλός μου είναι εξαιρετική, αλλά έχω ενστάσεις. Η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύναμων. Όμως το σκορ έπρεπε να είναι 14-14 και να κριθεί στον πόντο» είπε αρχικά και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:

«Δεν είναι στεναχώρια, αλλά συγκίνηση. Το μετάλλιό μου έρχεται στην προπόνηση καθημερινά, εδώ δεν ήρθε. Συνεχίζουμε. Πιο δυνατούς μας κάνουν τέτοιες καταστάσεις».

Δείτε: Οι 2 αμφισβητούμενοι πόντοι που στέρησαν το όνειρο!


Σχολιάστε εδώ