Θοδωρής Βλάχος: «Ήταν μια πειστική εμφάνιση»

Θοδωρής Βλάχος: «Ήταν μια πειστική εμφάνιση»

Το ζητούμενο για τον Θοδωρή Βλάχο, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών για τον Α΄ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά με αντίπαλο την Ρουμανία ήταν μια σοβαρή εμφάνιση. Το εθνικό συγκρότημα επικράτησε με 14-7 και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Θέλαμε να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση που θα μας βοηθήσει εν όψει των επόμενων παιχνιδιών. Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την Ρουμανία, αφού διαθέτουμε πιο ποιοτική ομάδα. Ωστόσο, στην πρεμιέρα μιας μεγάλης διοργάνωσης και ειδικότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες κρύβονται παγίδες. Όμως, ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και επικρατήσαμε του αντιπάλου μας σε όλα τα σημεία. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, από το οποίο κρατάμε την νίκη, τη συγκέντρωσή μας, την καλή μας άμυνα και την σοβαρότητα» είπε και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως τα επόμενα παιχνίδια θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, οι αντίπαλοί μας είναι καλύτεροι και απαιτείται διαφορετική προσέγγιση. Αλλά κι εμείς διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που υπάρχουν στις μετακινήσεις… «Η αλήθεια είναι πως έχουν προκύψει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, χθες, κατά την επιστροφή μας από την πισίνα χρειαστήκαμε δυόμιση ώρες για να φθάσουμε στο ξενοδοχείο, ενώ πρόκειται για μια διαδρομή μισής ώρας».

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Αργυρόπουλος, που ήταν πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην αναμέτρηση με την Ρουμανία, με τέσσερα γκολ, επισήμανε: «Είχαμε άγχος γιατί ήταν η πρεμιέρα μιας μεγάλης διοργάνωσης και αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που δεν είχε να χάσει τίποτα. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και με όπλο την άμυνα κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά».

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής ομάδας, ο διεθνής παίκτης τόνισε: «Θα τα δώσουμε όλα και με αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτό το μεγάλο ντέρμπι».

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου ΚΟΕ


Σχολιάστε εδώ