Ν. Γκουλής στο “Π”: Αποτυχία αν δεν περάσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός

Ν. Γκουλής στο “Π”: Αποτυχία αν δεν περάσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός

Του
ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν καλύτερες ομάδες από τους αντιπάλους τους και, για μένα, θα είναι αποτυχία αν δεν προκριθούν στον επόμενο γύρο.

Όσο κι αν το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο άθλημα και οι αποστάσεις μεταξύ των συλλόγων τείνουν να μικρύνουν, είμαστε σαφέστατα ανώτεροι από αυτούς που αντιμετωπίσαμε, ασχέτως του ότι τους δώσαμε πολλά δικαιώματα για να μας αμφισβητήσουν. Και δικαιολογία, αν, ο μη γένοιτο, γίνει κάποια στραβή, δεν θα υπάρχει.

Σίγουρα είναι Ιούλιος ακόμη και ασφαλώς υπάρχει χρόνος για τη βελτίωση των ομάδων, αλλά ειδικά στην Ευρώπη τα περιθώρια στενεύουν και τα λάθη κοστίζουν πανάκριβα. Άρα, οφείλουμε να προσεγγίσουμε τις ρεβάνς με τη δέουσα σοβαρότητα, με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και συγκέντρωση. Αν το κάνουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε. Τόσο απλά.

Σίγουρα έχουν γίνει καλές μεταγραφές, αλλά, έτσι κι αλλιώς, η ποιότητα των ομάδων μας δεν αμφισβητείται. Και θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθούν άμεσα τα κακώς κείμενα. Δεν γίνεται να μείνουμε εκτός Ευρώπης από αντιπάλους τέτοιας δυναμικότητας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και μπορούμε, σε όλο το 90λεπτο όμως και όχι σε ένα μέρος του, θα περάσουμε. Διαφορετικά, και θα το πω όπως το αισθάνομαι, θα μιλάμε για κάζο ολκής, το οποίο εννοείται ότι απεύχομαι.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ