Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 21 – ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΖΩΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΝΓΚΙΝ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 21 – ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΖΩΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΝΓΚΙΝ

Η Μπαχάρ προσπαθεί να συμπαρασταθεί σε όλους, ακόμα και στη Ρενγκίν. Η τελευταία αρνείται τη βοήθεια, ακόμα και όταν η καριέρα της βρίσκεται σε κίνδυνο. Νομίζει ότι η Μπαχάρ την τιμωρεί με την καλοσύνη της, δεν ξέρει όμως πόσο μεγάλη ψυχή έχει η Μπαχάρ.

Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Η Πάρλα ανησυχεί πολύ για τη μητέρα της, την οποία βλέπει συνεχώς βυθισμένη στο πένθος και τη μοναξιά, μετά τον θάνατο του παππού. Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει κρυφά βοήθεια από τον μπαμπά της, ο οποίος ζει στο εξωτερικό.

Εν τω μεταξύ, η ψυχολογική κατάσταση της Ρενγκίν την οδηγεί σε ένα σοβαρό λάθος με μια ασθενή. Η Μπαχάρ είναι και πάλι εκεί, και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί όσο μπορεί καλύτερα. Οι ζωές των δύο γυναικών ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους – τρέχουν παράλληλα και είναι αλληλένδετες μεταξύ τους. Η σχέση με τον Τιμούρ, οι γάμοι τους, τα παιδιά τους. Η καθεμία σκέφτεται τη δική της ζωή, αγνοώντας την επίδραση στη ζωή της άλλης.

Απ’ την άλλη, ο Τιμούρ ανακαλύπτει, με τον χειρότερο τρόπο, ότι η Ουμάι δεν έχει παρατήσει τη ζωγραφική. Την πιάνει στον δρόμο να κάνει γκράφιτι και γίνεται έξαλλος. Η αντίδρασή του είναι άμεση και καταρρακώνει τη μικρή…

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=S6NXQ0GHPw0

Δείτε το trailer του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=ATs2L5I7SEY


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)

Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ