Πέρασαν στα ημιτελικά των 100μ. υπτίου Χρήστου και Μακρυγιάννης

Πέρασαν στα ημιτελικά των 100μ. υπτίου Χρήστου και Μακρυγιάννης

– Η συνήθεια που γίνεται λατρεία και μας αρέσει πάρα πολύ.

Ο Απόστολος Χρήστου και ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης, αυτό το εκπληκτικό δίδυμο που μάγεψε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, προκρίθηκαν στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Χρήστου πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και ήταν μαζί με τους Σούμπερτ-Κέτζε οι μόνοι αθλητές που έπεσαν κάτω από τα 53’’, με τον Μακρυγιάννη από την άλλη να σημειώνει τον 8ο καλύτερο χρόνο.

Θα τους ξαναδούμε και θα τους ξανα-απολαύσουμε απόψε το βράδυ (22:32, ΕΡΤ) στον ημιτελικό, και όπως είπε ο Απόστολος στην ΕΡΤ «Πάμε να γράψουμε και πάλι ιστορία…».

Ο Χρήστου λοιπόν, ο πρωταθλητής Ευρώπης κολύμπησε στη τελευταία, την 6η προκριματική σειρά, δίπλα στον ολυμπιονίκη Ράιαν Μέρφι.  Έδειξε από την αρχή τα…δόντια του και τις προθέσεις του:  25.44 στα 50μ, 52.95 στο τέλος, πρώτος ξεκίνησε, πρώτος τερμάτισε, 53.06 έκανε ο αμερικανός.

Ο Χρήστου προκρίθηκε στον ημιτελικό ως 3ος, ο Μακρυγιάννης ως 8ος με 53.24. Στα 50μ της 5ης σειράς ήταν 3ος με 25.67, τερμάτισε 4ος τελικά, ο σκοπός επιτεύχθηκε στη πρώτη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε ατομικό αγώνισμα.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ


Σχολιάστε εδώ