Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σκιάθο

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σκιάθο

Σάββατο στις 17:45 και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας ξεναγούν σε δύο μοναδικά επεισόδια στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο, το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 17:45 και την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 20:00 στο OPEN.

Δείτε  ΕΔΩ Live streaming

Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια

Το Σάββατο ανεβαίνουν στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου για να θαυμάσουν τη μοναδική θέα προς την πόλη της Σκιάθου, περιηγούνται στο γραφικό λιμάνι της και απολαμβάνουν ένα ονειρικό ηλιοβασίλεμα από το κατάφυτο Μπούρτζι.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται τη Μονή Ευαγγελίστριας, όπου κατασκευάστηκε και ευλογήθηκε η πρώτη ελληνική σημαία και μας ξεναγούν στο σπίτι-μουσείο του σπουδαίου λογοτέχνη, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. 

Επίσης εξερευνούν την πανέμορφη καστροπολιτεία της Σκιάθου και ανακαλύπτουν την πανέμορφη παραλία Κουκουναριές με τα καταγάλανα διάφανά νερά, αλλά και το νησάκι Τσουγκριά που αγάπησαν οι Beatles.

Την Κυριακή επιδίδονται στο εντυπωσιακό, αλλά ριψοκίνδυνο, planespotting και απολαμβάνουν τις καταπληκτικές παραλίες της Σκιάθου από ένα υπέροχο ιστιοπλοϊκό.

Κάνουν βόλτα στην Παλιά Πόλη της Σκιάθου, περαντζάδα στην οδό Παπαδιαμάντη και εξερευνούν τον Βράχο και τις Πλάκες. Επίσης μας παρουσιάζουν το σκιαθίτικο σπίτι, όπου μαθαίνουμε για την παράδοση του νησιού.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του τέλος επισκέπτονται τη Μονή Εικονίστρας, τον αγιότερο τόπο της Σκιάθου.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Σάββατο στις 17:45 και Κυριακή στις 20:00 στο OPEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ