Ήττα στην πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών, 15-6 από τις ΗΠΑ

Ήττα στην πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών, 15-6 από τις ΗΠΑ

Είχε την ατυχία να πέσει πάνω στο μεγαθήριο από το ξεκίνημα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, δεν έπιασε και καλή απόδοση κόντρα στην κορυφαία ομάδα στον κόσμο κι έτσι μοιραία γνώρισε βαριά ήττα, στην πρεμιέρα του Β’ Ομίλου, με 15-6 από τις ΗΠΑ.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος αναφέρει: “Η ελληνική ομάδα, στην επιστροφή της σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 16 χρόνια, βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ και δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στο σκοράρισμα των Αμερικανίδων, οι οποίες κράτησαν χωρίς γκολ την Ελλάδα για 14 αγωνιστικά λεπτά (7-0) και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 9-2.

Οι διεθνείς, που είχαν το άγχος της πρεμιέρας και αρνητικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, έβγαλαν τελικά αντίδραση στα δυο τελευταία οκτάλεπτα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό κι έτσι οι ΗΠΑ έφτασαν στο τελικό 15-6 υπέρ τους.”

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική μας στον Β’ Όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι η Ισπανία, την οποία αντιμετωπίζει την προσεχή Τετάρτη (31/7) στις 21:05.

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ 6-15

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-6, 2-3, 2-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μαργ., Ξενάκη 1, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 1, Πλευρίτου Β. 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Τζόνσον, Μούσελμαν 1, Πρεντίς 2, Φατάλ 1, Φλιν 4, Στέφενς 2, Ράνεϊ, Νέουσουλ, Ρέμερ 1, Τζίλχριστ 1, Άουσμους 1, Σέκουλιτς 2, Λόγκαν.

** Ιδιαίτερα συγκινημένες και με δάκρυα στα μάτια ήταν οι διεθνείς μας στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου πριν από τον αγώνα, για την επιστροφή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια (φωτο 2).

Πηγή+φωτο: ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής



Σχολιάστε εδώ