ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ – Live streaming – ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΕΡΤ 1)

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ – Live streaming – ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΕΡΤ 1)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ για του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και τον Α όμιλο (Live streaming).

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την ΕΡΤ 1

Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια έφτασε για την Εθνική Ανδρών. Μετά τη χθεσινή Τελετή Έναρξης στον Σηκουάνα, όπου το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα, σήμερα περνά στη δράση αντιμετωπίζοντας στην Λιλ και το «Πιέρ Μορουά» τον Καναδά (22:00, ΕΡΤ1) για την πρώτη αγωνιστική του ολυμπιακού τουρνουά καλαθοσφαίρισης.

Ο Καναδάς, που επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2000, πηγαίνει στο τουρνουά με στόχο να διεκδικήσει μετάλλιο, ορμώμενος και από τη σπουδαία πορεία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας, Τζόρντι Φερνάντεθ, διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, στο οποίο ξεχωρίζουν οι δέκα ΝΒΑερ, με πιο γνωστούς τον Σέι Γκίλτζους Αλεξάντερ των Θάντερ, τον Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγκετς και τον Ντίλον Μπρουκς των Ρόκετς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρομπέρτο Βάσκες (Πουέρτο Ρίκο), Τζόνι Μπατίστα (Πουέρτο Ρίκο) και Βόιτσεχ Λίτσκα (Πολωνία).



Σχολιάστε εδώ