Σπύρος Ντίνος – Χάνομαι – Νέο Single

Σπύρος Ντίνος – Χάνομαι – Νέο Single

Μεγάλωσα στη φύση και αγάπησα τη μουσική.

Έχω αλλάξει τόπους και πλέον έχω εγκατασταθεί στην Αθήνα. Αυτές οι δύο μεγάλες μου αγάπες με έχουν καθοδηγήσει σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές, και αποτελούν τα θεμέλια της ζωής μου.

Είμαι παθιασμένος με ό,τι κάνω. Αναζητώ ευκαιρίες στον τομέα της μουσικής , δημιουργώντας και προσφέροντας καλλιτεχνικές εμπειρίες.

Κυκλοφόρησα στο παρελθόν τραγούδια άλλων δημιουργών αλλά είναι η πρώτη φορά που κοινωνώ δική μου δημιουργία. Το «χάνομαι» είναι ένα από τα τραγούδια που έχω γράψει στοίχους και μουσική και με παρότρυνση δικών μου ανθρώπων αποφάσισα να το φέρω στην επιφάνεια.

Ελπίζω να ψυχαγωγήσω ανθρώπους με αυτό και να τους προκαλέσω να χορέψουν.
Διάλεξα να ξεκινήσω με Διονυσιακό κομμάτι (τσιφτετέλι).

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός με βαθιές ρίζες στην παράδοση και την κουλτούρα της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου. Χορεύοντας τσιφτετέλι συμμετέχεις σε μια πλούσια πολιτιστική παράδοση που έχει την ικανότητα να συνδέει το παρελθόν με το παρόν, και τους ανθρώπους μεταξύ τους.

Η αγάπη που έχω για την Ανατολή συντέλεσε επίσης στην ενορχήστρωση του «χάνομαι» που έκανε ο Νίκος Αμουντζάς. Χρησιμοποίησε ούτι, μπουζούκι, μπαγλαμά αλλά και ηλεκτρική κιθάρα και ντραμς μαζί με τουμπελέκι. Αισθάνομαι ότι ενώνει κομμάτια του παρελθόντος με το σήμερα. Τον ευχαριστώ που έπιασε τον παλμό μου, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Θάνο Μπουκουβάλα που έπαιξε ούτι, και μπαγλαμά και τον Νίκο Κριτσέλη για την ηχογράφηση, μίξη και το programing που λέμε στα αρχαία Ελληνικά!

Κάπου εδώ κλείνω αυτά που έχω να πω και σιωπώ για να ακούσω εσάς……….χάνομαι ….

Ακούστε το εδώ:

Κατεβάστε τα αρχεία εδώ:

https://drive.google.com/drive/folders/1bSJc783XGndF2HX6xF-Syr-9tQzlQUhA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ