ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Για να μη ξαχνάμε… Με φόρα μπήκε στο πρωτάθλημα του Μεξικού ο Γιώργος Γιακουμάκης! Ο έλληνας επιθετικός, στη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ, πέτυχε δύο γκολ με κεφαλιές για σεμινάριο, οδηγώντας την ομάδα του στο άνετο 3-0 επί της Τιχουάνα.

Ο 29χρονος διεθνής φορ ήταν όλα τα λεφτά για τους γηπεδούχους. Στο 33’, με… αδιανόητη κεφαλιά-ψαράκι πίσω από το πέναλτι, άνοιξε το σκορ, ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 52’, με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Και με την εμφάνισή του ανάγκασε το κατάμεστο «Estadio de la Ciudad de los Deportes» να τον αποθεώσει.

Να σημειωθεί πως η Κρουζ Αζούλ έχει ξεκινήσει ονειρεμένα στο μεξικάνικο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και χωρίς να έχει δεχθεί ακόμη γκολ (8-0)! Ως γνωστόν, η οκτώ φορές πρωταθλήτρια Μεξικού δαπάνησε 9 εκατ. ευρώ προκειμένου να φέρει τον Γιακουμάκη στην Πόλη του Μεξικό από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Γιατί το σημειώνουμε; Γιατί πρέπει να επιδοκιμάζουμε τις προσπάθειες των ελλήνων περα απο τα σύνορα της χώρας μας. Με τις επιτυχίες τους κανουν γνωστή την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: Χ/πρωην twitter


Σχολιάστε εδώ