ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ»

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ»

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι, όπως αναμενόταν, ο Κέντρικ Ναν. Μέσα στην εβδομάδα εξέπνευσε και τυπικά η προθεσμία που είχε περιληφθεί στη συμφωνία των δύο πλευρών και του επέτρεπε να φύγει εφόσον βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο αμερικανός γκαρντ δεν βρήκε κάτι αξιόλογο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και η αλήθεια είναι πως δεν… ψάχτηκε και πολύ, αφού ο Παναθηναϊκός τον κάλυψε απολύτως. Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από τον ρόλο του στην ομάδα, όπως επίσης από τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ήδη η ΚΑΕ είχε συμφωνήσει με τον 28χρονο άσο για νέο διετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του να ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Η συμφωνία πλέον είναι σε ισχύ για τη σεζόν 2024 – 2025 και ο Κέντρικ Ναν θα συνεχίσει να παίζει στον «Επτάστερο». Ο Ναν ανέβασε κατακόρυφα το επίπεδο του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που αποκτήθηκε, στο τέλος Οκτωβρίου, και είχε φέτος 16 πόντους, 3 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 11,7 στην αξιολόγηση σε 27.27 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, στην καλύτερη πε­ντάδα της οποίας επιλέχθηκε. Στο δε πρωτάθλημα σε 30 αγώνες είχε 13,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα. Πλέον, μετά και το κλείσιμο αυτής της εκκρεμότητας, οι «πράσινοι» ψάχνουν ψηλό για να κλείσουν το ρόστερ τους.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ