Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 17 – Η ΡΕΝΓΚΙΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 17 – Η ΡΕΝΓΚΙΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ

Το μυστικό του Τιμούρ και της Ρενγκίν κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, αν ο Τιμούρ δεν αντιδράσει έγκαιρα. Η Ρενγκίν δέχεται ένα ακόμη πλήγμα, όταν ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται στο νοσοκομείο.

Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Η Πάρλα είναι έτοιμη να βάλει βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας της Μπαχάρ αλλά και στην καριέρα του Τιμούρ και της μητέρας της. Ο Τιμούρ καταφέρνει να κερδίσει λίγο χρόνο, αλλά για πόσο το μυστικό τους θα είναι ασφαλές; Η Πάρλα δεν θα τα παρατήσει και θα συνεχίσει την προσπάθεια να εκθέσει το παράνομο ζευγάρι.

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο καταφθάνει ένας ηλικιωμένος ασθενής με κενά μνήμης. Η Ρενγκίν γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας, όμως αποφασίζει να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Προκειμένου, να αποφύγει τον κίνδυνο να μάθουν και οι υπόλοιποι την ταυτότητά του, υποκύπτει στον εκβιασμό του αδερφού της, Σελίμ. Όταν, όμως, στη συνάντηση που έχει μαζί του, εμφανίζεται και ο Τιμούρ, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=PTA-AIqzBcw


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)

Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ