Π. Κελεσίδης στο “Π”: Δεν περίμενα να φύγει ο Φορτούνης

Π. Κελεσίδης στο “Π”: Δεν περίμενα να φύγει ο Φορτούνης

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΛΕΣΙΔΗ
Βετεράνου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού


Ο Κώστας (σ.σ. Φορτούνης) έπραξε όπως έκρινε εκείνος. Για να είμαι ειλικρινής, όχι, δεν περίμενα να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλείσει εδώ την καριέρα του, στην ομάδα που στα δύσκολα του στάθηκε σαν αληθινή οικογένεια. Και μάλιστα θυμάμαι πως στην εποχή μου, όταν εγώ είχα τραυματιστεί, ο Ολυμπιακός με είχε διώξει. Άλλες εποχές, εν πάση περιπτώσει.

Προχωράμε μπροστά. Το μοναστήρι να ‘ναι καλά κι από καλογέρους πολλοί. Από τη στιγμή μάλιστα που ο πρόεδρος του έδωσε την ευχή του, ο δικός μας λόγος περισσεύει. Σίγουρα είναι σημαντική απώλεια, δεν το συζητάμε, αξιόλογος ποδοσφαιριστής και με μεγάλες δυνατότητες, αλλά η ομάδα δεν πρόκειται να φρενάρει. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλους, από τον οποιονδήποτε, όπως κι αν λέγεται και όσο κι αν κοστίζει.

Από πέρυσι ο προπονητής έχει δημιουργήσει μια στέρεη βάση που με τις προσθήκες θα δυναμώσει πιο πολύ. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού, όσο κι αν με στενοχωρεί που δεν θα συνεχίσει ο Κώστας. Και εκτιμώ ότι θα παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρός και ανταγωνιστικός, επιστρέφοντας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα το πετύχει, είμαι σίγουρος. Και γιατί το μέταλλο του πρωταθλητή είναι στο dna του, και επειδή πρόκειται για σύνολο που βελτιώνεται και εξελίσσεται σταθερά και με συνέπεια.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: tovima.gr



Σχολιάστε εδώ