Μια Παριζιάνα από τ’ Αρκαλοχώρι! – Νέο σποτ Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Μια Παριζιάνα από τ’ Αρκαλοχώρι! – Νέο σποτ Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Η έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων πλησιάζει, Η πόλη του φωτός, το Παρίσι θα πλημυρίσει με εκατομμύρια θεατές για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, μήπως όμως δεν είναι το κορυφαίο; Μήπως τελικά το Παρίσι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να προσελκύει 25 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο;

Η γιαγιά Αγγέλα στο νέο σποτ του Διεθνή Ημιμαραθωνίου Κρήτης επισκέπτεται το Παρίσι και ανατρέπει με επιχειρήματα ότι ξέραμε μέχρι σήμερα! Ένα σποτ που είναι φανερό ότι θα πλήξει τον Τουρισμό της Γαλλίας.

Σαν την Κρήτη δεν έχει! Γιαυτό αν δεν έχεις προκριθεί στους Ολυμπιακούς, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι για σένα!

06 Οκτωβρίου 2024

Αρκαλοχώρι Ηράκλειου!

Εκεί στο Νότο!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.cretehalfmarathon.com για να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία φαγητού , μουσικής ,  χορού…. κι αν έχεις ακόμα δυνάμεις, να τρέξεις και λίγο.

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι ένα αθλητικό γεγονός που ξεπερνά τα δρομικά δεδομένα εκμεταλλευόμενος τις ομορφιές του τόπου  ,τη φιλοξενία , τη μουσική ,το φυσικό πλούτο ,την παράδοση και τα οφέλη της Κρητικής  διατροφής σε συνάρτηση με το τρέξιμο καταφέρνει να ενεργοποιήσει και να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις των συμμετεχόντων.

Με την συνεχώς αυξανόμενη στήριξη όλων των εμπλεκομένων ,εθελοντών, φορέων, χορηγών και φίλων δίνεται μια νέα οπτική στη σημασία της λέξης τρέξιμο.

Οι συμμετοχές που έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αθλητές και από τις 5 Ηπείρους, αναμένεται να εξαντληθούν πολύ νωρίς, , για αυτό συνιστούμε αν θέλεις να ζήσεις ξανά την εμπειρία αυτού του μοναδικού αγώνα δήλωσε συμμετοχή άμεσα στο: www.Cretehalfmarathon.com

Με 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια δεν έχεις δικαιολογία για να μην έρθεις στο νησί να τρέξεις στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης!

Διοργάνωση: από τον Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αθλη.Σ.Υ Αρκαλοχωρίου


Συνδιοργανωτές:

Περιφέρεια Κρήτης

Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Θραψανού

Πολιτιστικός Σύλλογος Βόνης

Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά

Πολιτιστικός Σύλλογος Χουμερίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωφόρων

Πολιτιστικός Σύλλογος Ρουσοχωρίων

 

Επίσημοι χορηγοί:

New Balance

Aegean Airlines

Toyota Παπακαλιάτης

Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Garmin


 


Σχολιάστε εδώ