Το CMG κυκλοφορεί 10 εφαρμογές τεχνολογίας που έχει αναπτύξει για το Παρίσι 2024

Το CMG κυκλοφορεί 10 εφαρμογές τεχνολογίας που έχει αναπτύξει για το Παρίσι 2024

Το China Media Group δημοσιεύει τις εφαρμογές για τις 10 τεχνολογίες που ανέπτυξε για τους επερχόμενους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, 17 Ιουλίου 2024. /CMG

Το China Media Group (CMG) κυκλοφόρησε την Τετάρτη τις εφαρμογές για τις 10 τεχνολογίες που ανέπτυξε για τους επερχόμενους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Το CMG θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά, προγράμματα που καλύπτουν τις τελετές έναρξης και λήξης, καθώς και διάφορους αθλητικούς αγώνες, με τεχνολογίες εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4K και εφέ ήχου 3D.

Τα οχήματα εκπομπής 8K του CMG έκαναν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη και θα παράγουν διεθνή δημόσια σήματα 8K για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Αυτά τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με κάμερες καναλιών 8K, φορητές κάμερες εκπομπής 8K, οθόνες και διακόπτες IP, όλα εγχώριας κατασκευής από κινεζικές επιχειρήσεις.

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) προστέθηκε στο cloud πολυμέσων του CMG για συγγραφή μεταγραφής, μετάφραση, μεταγλώττιση, επεξεργασία βίντεο, ανάλυση και άλλες εργασίες. Η τεχνολογία χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία avatars των καλεσμένων που θα συμμετέχουν σε προγράμματα σε διαφορετικά στούντιο τόσο στο Πεκίνο όσο και στο Παρίσι.

Επιπλέον, το CMG παρουσιάζει μια ενημέρωση της ψηφιακής της πλατφόρμας, Yangshipin, για το Παρίσι 2024. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την εφαρμογή μέσω της λειτουργίας AI με κείμενο και φωνή. Θα παρέχει ειδήσεις από πρώτο χέρι, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα μεταλλίων και των αποτελεσμάτων αγώνων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η CMG κυκλοφόρησε τις εκδόσεις HarmonyOS των Yangshipin και CMG Sports για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Και οι δύο εφαρμογές θα λειτουργούν με καλύτερη ασφάλεια, σταθερότητα και συμβατότητα.

Πηγή+Φωτό: greek.cri.cn


Σχολιάστε εδώ