«Οι Αθώοι»: Πότε έρχεται στις οθόνες μας η νέα δραματική σειρά του MEGA;

«Οι Αθώοι»: Πότε έρχεται στις οθόνες μας η νέα δραματική σειρά του MEGA;

«Οι Aθώοι», είναι η νέα δραματική σειρά εποχής του MEGA που βασίζεται στο κλασικό αριστούργημα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη «Κατάδικος». Πρόκειται για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, που αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2025 και φέρει τις υπο- γραφές δύο ξεχωριστών δημιουργών, του Νίκου Κουτελιδάκη στη σκηνοθεσία και της Ελένης Ζιώγα στο σενάριο-μεταφορά.

Η υπόθεση

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα φτωχικό αγροτικό χωριό της Βόρειας Κέρκυρας αλλά και στα άγρια τοπία της Ηπείρου. Ο Γιάννος ή Τουρκόγιαννος (Κώστας Νικούλι) είναι ένα νόθο παιδί που προέκυψε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μάνας του (Αμαλία Καβάλη) από έναν Τούρκο ληστή. Μεγαλώνοντας, τόσο εκείνος όσο και ο άσπονδος φίλος του Πέτρος (Γιάννης Νιάρρος) είναι ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη, Μαργαρίτα (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη).

Ωστόσο, εκείνη καθ’ υπόδειξη των γονιών της (Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Στάμος), παντρεύεται κάποιον άλλο, τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο (Κίμων Κουλούρης). Κατά τη διάρκεια του γάμου της όμως ερωτεύεται τον Πέτρο, ο οποίος παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με τη φτωχή χήρα του χωριού, Στεφανία (Λουκία Μιχαλοπούλου). Όταν ο άντρας της Μαργαρίτας βρεθεί δολοφονημένος, ο Γιάννος θα συλληφθεί και θα κατηγορηθεί ως ένοχος. Μία αποκάλυψή του θα ανατρέψει τα πάντα…

Οι ηθοποιοί της σειράς

Κώστας Νικούλι, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Γιάννης Νιάρρος, Κίμων Κουρής, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Στάμος, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα, Λουκία Μιχαλοπούλου.



Σχολιάστε εδώ