Την απόφασή του να συγκρουστεί με τα οργανωμένα συμφέροντα στη χώρα ανακοίνωσε ο Στ. Κασσελάκης… Ok, αλλά δεν είναι κάπως νωρίς να κάνει σχέδια για τις Απόκριες;

Την απόφασή του να συγκρουστεί με τα οργανωμένα συμφέροντα στη χώρα ανακοίνωσε ο Στ. Κασσελάκης… Ok, αλλά δεν είναι κάπως νωρίς να κάνει σχέδια για τις Απόκριες;

♣ Κι άλλο ανέκδοτο: Ο Νατσιός της «Νίκης» δεσμεύτηκε να λύσει το πρόβλημα με τα «κόκκινα» δάνεια. Με 40 βαθμούς, μέχρι και το Κυπριακό μπορεί να λύσει!

♣ Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης στις νέες τουρκικές απειλές. Δεκαπενθήμερο εμπάργκο κήρυξε ο Γεραπετρίτης στο ιμάμ μπαϊλντί!

♣ Στην περίπτωση, δε, που συνεχιστούν οι προκλήσεις, θα κόψει και το κανταΐφι. (Με δύο μπάλες παγωτό, εννοείται…)

♣ Δύο ντιμπέιτ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ ζητάει ο Δούκας. Δηλαδή, πιστεύει σοβαρά ότι υπάρχει κόσμος που καίγεται να μάθει τις απόψεις, π.χ., του Μιχ. Κατρίνη για την παγκόσμια οικονομία; Της Ν. Γιαννακοπούλου για την κλιματική κρίση;

♣ Όταν λένε από την Άγκυ­ρα ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για σχέσεις καλής γειτονίας, τι ακριβώς εννοούν; Μέχρι να πάρουν την… Κάρπαθο;

Να το θυμάστε: Κάποια στιγμή ο Κασσελάκης θα πουλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε fund της Σιγκαπούρης και στην Κουμουνδούρου θα το μάθουν από το TikΤok!

♣ Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η ανασύνταξη του ΕΣΥ. Άρα… δεν γλιτώνει με τίποτα! Το ΕΣΥ. Για την κυβέρνηση δεν είμαι βέβαιος.

♣ By the way, όλοι αυτοί που πανηγυρίζουν για τα αποτελέσματα στις γαλλικές εκλογές, έχουν καταλάβει ότι νικητής είναι ο… Βαρουφάκης της Γαλλίας;

♣ Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, λέει ο Κασσελάκης, να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δόξα τω Θεώ, μια χαρά μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του.

♣ Ως πρωθυπουργό οι Ευρωπαίοι χλεύαζαν τον Τσίπρα. Τώρα τον φωνάζουν να τους πει τη γνώμη του. Μηδένα προ του τέλους… κακάριζε!

♣ Γιατί όχι και δήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Δούκας; Πώς λέμε… το πρωί καθηγητής Θεολογίας, το βράδυ go go boy στη λεωφόρο Συγγρού.

«Αν βγω πρόεδρος, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί», δηλώνει ο Δούκας. Λογικό. Με τόσα «βλήματα», όλο και κάποια θα… εκραγούν.

♣ Στο μεταξύ, ο Μητσοτάκης συνεχίζει να κατατροπώνει την ακρίβεια. Και μόλις τελειώσει μαζί της, θα αναλάβει να λύσει το Μεσανατολικό…

♣ …το Ουκρανικό, ενώ αναμένεται να παρέμβει δραστικά στη διαμάχη Βόρειας και Νότιας Κορέας. Δύο βήματα μακριά είναι από το… Παγκράτι.

♣ Ο Κασσελάκης θέλει να φτιάξει, λέει, οδικό χάρτη για την πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια. Στο μεταξύ, ο ίδιος δεν ξέρει κατά πού πέφτουν τα… Φάρσαλα!

♣ Στόχος, τονίζει, είναι να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα. Γιατί δεν ξεκινούν από τα πιο… εύκολα, π.χ., τον τετραγωνισμό του κύκλου;

♣ Για το καλό των εργαζομένων, η κυβέρνηση εφαρμόζει την εξαήμερη εργασία. Να μην κάθονται ολόκληρο Σαββατοκύριακο και… πλήττουν.

♣ Αν κατάλαβα καλά, χιλιάδες Πασόκοι από όλη την Ελλάδα τηλεφώνησαν στον Γερουλάνο και του ζήτησαν να αναλάβει πρόεδρος. Σκέψου πόσο… απελπισμένοι είναι!

Σεμινάρια ναυαγοσωστικής οργανώνει ο Δήμος Α­θηναίων. Για την περίπτωση που κάποιος απρόσεκτος πέσει στο σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος.

♣ Όταν λέει ο Αυγενάκης ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τους πολίτες με το ίδιο πάθος, τι εννοεί; Ότι πού και πού θα τους… πλακώνει;

♣ Στο ερώτημα «ή παπάς ή ζευγάς;» ο Δούκας απαντά… και παπάς και ζευγάς και influencer και top model.

♣ Κατά τα λοιπά, εξακολουθούν να περιφέρουν ανά την επικράτεια το ευρωπαϊκό κύπελλο του Ολυμπιακού. Ούτε το… σκήνωμα του Αγίου Παϊσίου να ήταν.

♣ Κάλπες στήνουν στον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Ορχομενού για την εκλογή νέου προέδρου. Το σκέφτεται σοβαρά ο… Χ. Δούκας!

♣ Γιατί λένε ότι σε όποιο υπουργείο πηγαίνει ο Άδωνης τα κάνει μούσκεμα; Αφού, ως γνωστόν, ενίοτε τα κάνει απλά μπάχαλο!

♣ Όπως εξήγησε και η εκπρόσωπός του, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εν κινήσει». (Καθ’ οδόν προς τον γκρεμό…)

♣ «Αμείλικτη», η Λ. Μενδώ­νη έθεσε σε… απλή αναστολή τους «εκβιαστές» υ­παλλήλους του υπουργείου. Να έχουν ελεύθερο χρόνο για να βελτιώσουν τις μεθόδους τους!

♣ Χαμός γιατί σε κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν μαχαίρια, κοντάρια, σουβλιά κ.ά. Καλάσνικοφ, πάντως, δεν βρέθηκαν. Ού­τε καν τανκς.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ