Ο Σι Τζινπίνγκ ηγείται της μεταρρύθμισης και του ανοίγματος της Κίνας σε μια νέα εποχή

Ο Σι Τζινπίνγκ ηγείται της μεταρρύθμισης και του ανοίγματος της Κίνας σε μια νέα εποχή

Τον Δεκέμβριο του 2012, ο Σι Τζινπίνγκ, ως νεοεκλεγείς γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, επισκέφθηκε το Γκουανγκντόνγκ, σύμβολο των κινεζικών μεταρρυθμίσεων και του ανοίγματος. Εκεί, επιβεβαίωσε τη δέσμευση για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, τονίζοντας τη σημασία της παραμονής στον σωστό δρόμο για την ευημερία του έθνους. Για πάνω από μια δεκαετία, ο Σι καθοδηγεί τη στρατηγική των μεταρρυθμίσεων και την εφαρμογή τους. Το 2024 αναμένεται να είναι έτος περαιτέρω εμβάθυνσης των μεταρρυθμίσεων, με τον Σι να ηγείται των 1,4 δισ. Κινέζων για ένα νέο κεφάλαιο προόδου.

Αναλυτικά το China Radio International CRI αναφέρει: “Τον Δεκέμβριο του 2012, ο Σι Τζινπίνγκ, τότε νεοεκλεγείς γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, επέλεξε το Γκουανγκντόνγκ, έναν τόπο μεταρρύθμισης και ανοίγματος της Κίνας, ως προορισμό της πρώτης του περιοδείας επιθεώρησης.

Στο ταξίδι αυτό εξέδωσε διαταγή επιστράτευσης σε όλο το Κόμμα και τη χώρα.

“Η απόφαση να ξεκινήσει η μεταρρύθμιση και το άνοιγμα ήταν σωστή. Πρέπει να μείνουμε σε αυτόν τον σωστό δρόμο”, είπε ο ίδιος. «Πρέπει να μείνουμε αταλάντευτοι στο δρόμο για την ευημερία του έθνους και του λαού».

Για πάνω από μια δεκαετία, ο Σι σχεδιάζει συνεχώς τη συνολική κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων και προωθεί την εφαρμογή.

Το 2024 σηματοδοτεί άλλο ένα σημαντικό έτος για την εμβάθυνση των μεταρρυθμίσεων στη νέα εποχή. Ο Σι θα ηγηθεί του 1,4 δις Κινέζων για να γράψουν από κοινού ένα νέο κεφάλαιο μεταρρύθμισης στη νέα εποχή.”

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: greek.cri.cn


Σχολιάστε εδώ